Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

24 Ιαν 2013

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αμφίκλειας- Ελάτειας κ. ΝτούροΩς υπεύθυνος της Οργάνωσης Λαμίας του Εθνικού Μετώπου εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στο Δήμαρχο Αμφίκλειας- Ελάτειας κ. Ντούρο για την ανοιχτή επιστολή του προς τους κατοίκους του δήμου του, που θίγει το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Το ζήτημα είναι σοβαρότατο και απειλεί στο μέγιστο βαθμό την εθνική και κοινωνική μας συνοχή όπως πάμπολλες φορές έχει επισημάνει το κίνημά μας. Λίγοι έχουν τη γεναιότητα να το θίξουν, σε μια εποχή που οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" οργιάζουν, με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια, ο οποίος αφού δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων, ασχολείται με τον ανύπαρκτο ρατσισμό εναντίον των λαθρομεταναστών.

Υ.Σ. Τον καλώ μόνο, να είναι αυστηρότερος στις ανακοινώσεις του με τους κατ΄αρχήν υπεύθυνους αυτής της κατάστασης, δηλαδή την Ελληνική πολιτεία και τα αρμόδια οργανά της.


Με εκτίμηση
Νικόλαος Τζιόπας
tziopas@gmail.com 

H ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου εδώ:
 http://www.dimos-amfiklias-elatias.gr/content/anakoinosi-11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου