Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

11 Ιουλ 2012

"Μά την Πατρίδα": Το πρώτο βιβλίου του Νίκου Τζιόπα

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ, η πρώτη μου απόπειρα να διαβώ τα μονοπάτια της ποίησης. 13 ποιήματα αφιερωμένα σε αυτό, που ο σοφότερος άνθρωπος που γεννήθηκε σε αυτόν τον πλανήτη, ο γίγας της σκέψεως Σωκράτης, περιέγραψε ως ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ....
Όπως λέω και στην εισαγωγή μου, δεν διεκδικώ τον τίτλο του ποιητή. Θα είμαι όμως ευχαριστημένος αν με τα ποιήματά μου καταφέρω να μιλήσω στην καρδιά έστω και ενός Έλληνα.
Το βιβλίο προλογίζει ο αγωνιστής της εθνικιστικής ιδεολογίας, Γιώργος Σαγιάς ο οποίος εκτός του ότι με τιμά με τη φιλία του, τιμά με την παρουσία του ως Δημοτικός συμβούλος, το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων για 3η συνεχή θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου