9 Σεπ 2011

Έχετε όρεξη να.... Σκεφθείτε;


Αν είναι πολιτικός όπως χρειάζονται τα κράτη, θα έχει νόμο απαράβατο
και σταθερό το αυστηρό πολιτικό συμφέρο του κράτους, δηλαδή
την αυτοσυντηρησία του κράτους και τη νίκη της εθνικής
ζωής, ας είναι και εις βάρος άλλων κρατών.
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Τα θέματα θρησκευτικότητος είναι, στ΄αλήθεια, πολύ "καυτά" και ιδιαιτέρως πολύπλοκα όταν καταπιάνεται κάποιος με αυτά. Είναι τέτοια η "φύση" τους(στην περίπτωση αυτή, "μεταφυσική") των θεμάτων αυτών, που δημιουργεί πάθη και αντιπαλότητες με το παραμικρό και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ως Έλληνας (δηλαδή ελεύθερος άνθρωπος) ψάχνω τη ΓΝΩΣΗ και δεν ισχυρίζομαι ότι κατέχω καμμία ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, άρα πιστεύω στην Ανεξιθρησκεία. Δηλαδή στο ελεύθερο δικαίωμα του κάθε Έλληνα να πιστεύει και να θρησκεύεται όπως αυτός νομίζει. Και μιλάω μόνο για την Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει ως Άνθρωπο, είναι η Ελληνικότητά μου.

Άρα όλα τα προβλήματα ή θέματα που προκύπτουν και αφορούν τη θρησκευτικότητα των Ελλήνων, τα κρίνω υπό αυτό το πρίσμα. Όχι βέβαια χωρίς ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα γιατί τότε θα ανέτρεπα τα "περί Ελληνικότητος". Για παράδειγμα θα αναφέρω τους Ιεχωβάδες. Αδιαφορώ αν αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν σε ένα, δύο, πεντακόσιους θεούς. Αδιαφορώ αν ο θεός τους λέγεται Γιαχβέ. Ως Έλληνας όμως και στην Εθνικότητα αλλά και ως πολίτης του Ελληνικού κράτους, δεν μπορώ να δεχθώ να μη στρατεύονται, να καταπατούν δηλαδή τους νόμους. Και πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρούνται. Ευτυχώς ο νόμος το χει προβλέψει και τους τιμωρεί. (όχι επαρκώς λέω εγώ) Ούτε μπορώ να δεχθώ να θεωρούν την Ελληνική σημαία κουρέλι, επειδή τους το είπε κάποιος ....θεός!!!

Θα πει κάποιος ότι ...... πάει περίπατο η Ανεξιθρησκεία μου! Απαντώ ευθαρσώς: ΝΑΙ !!! Την ανεξιθρησκεία τη δέχομαι και την πιστεύω μέχρις ενός σημείου. Μέχρι το σημείο που μια θρησκεία έρχεται σε αντίθεση με το Έθνος και το Κράτος. Του κοινωνικού συνόλου, δηλαδή.

Προχθές η Ελληνική βουλή (κατά πόσο θέλει ακόμα να είναι Ελληνική, δεν ξέρω), με ΕΞΑΙΡΕΣΗ το κόμμα του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού, ψήφισε το δεύτερο πιό ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ νόμο από την Απελευθέρωση και μετά. (Ο Πρώτος ήταν ο τρόπος απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγενείας). Με ονομαστική ψηφοφορία, κατόπιν αιτήματος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη το μεσημέρι στην Βουλή το άρθρο 29 του νομοσχεδίου για ... τα αυθαίρετα, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα. Το τζαμί εκτιμάται ότι θα κοστίσει 12 εκατ. ευρώ και θα ανεγερθεί με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου σε χώρο που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό!

Δεν χρειάζεται να επισημάνω πολλούς λόγους για το ΑΚΑΙΡΟ αυτής της απόφασης. Θα πω απλώς ότι την ώρα που όλοι συζητούν ακόμη και να μας "διαολοστείλουν" από την Ευρώπη, εμείς δίνουμε λεφτά για τζαμιά.

Ένα άλλο γεγονός είναι, ότι στην Ελλάδα, αν εξαιρέσει κανείς τους Έλληνες Πομάκους και τους Τούρκους της Θράκης μας, δεν υπάρχει άλλη Μουσουλμανική μειονότητα. Ή μεγάλη πλειοψηφία των Μουσουλμάνων ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, δεν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και, αν εφαρμόζονταν οι νόμοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Παραβίασαν ΝΟΜΟΥΣ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Οπότε δεν δικαιούνται λατρευτικούς χώρους. Ο αναγνώστης μπορεί να σκεφτεί που ζουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, οπότε και να αναρωτηθεί, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ στην Αττική;

Αλλά αυτό το άρθρο, σκοπό έχει τη θρησκευτική διάσταση του θέματος σε σχέση με το Έθνος και το Κράτος. Γιατί εδώ τίθονται ζητήματα Εθνικής Ασφαλείας. Σε όλο τον κόσμο τα τεμένη των μουσουλμάνων, λειτουργούν ως τόποι καλύψεως τρομοκρατών. Εκτός αυτού είναι πάγιο αίτημα της Τουρκίας να δημιουργηθεί το τέμενος. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Αν δούμε το θέμα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ θα συνειδητοποιήσουμε ότι πλην των Μουσουλμάνων Πομάκων, τα τζαμιά δεν εξυπηρετούν μόνο θρησκευτικά δικαιώματα. Είναι τόποι ασκήσεως πολιτικής και σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. Κι όταν τίθονται ζητήματα Εθνικού συμφέροντος, η Ανεξιθρησκεία πάει... ΠΕΡΙΠΑΤΟ. (και έτσι πρέπει!) Αφήστε βέβαια τη ηθική του Ισλάμ, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία όπου λιθοβολείται βάναυσα μία Μουσουλμάνα από ομόθρησκούς της! Ξέρετε από αυτά τα κράτη που εμφορούνται από τη θρησκεία "της αγάπης"(!!!) και είπαν να εισβάλλουν και στην πατρίδα μας για να μας μεταδώσουν λίγη....

Και στο κάτω κάτω, αφού τόσο κόπτονται οι πολιτικοί μας για τη Δημοκρατία, γιατί δεν σέβονται το κοινό αίσθημα του Ελληνικού λαού, το οποίο σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της δημιουργίας τεμένους; Αλλά μήπως σεβάστηκαν την επιθυμία του Ελληνικού λαού στο Μακεδονικό ή στο Λαθρονομοσχέδιο;

Το κακό τώρα είναι ότι πλήν των βουλευτών του ΛΑΟΣ, δεν είχαν κανέναν αντίπαλο στο θέμα. Πολιτικά δηλαδή, γιατί ουσιαστικά έχουν απέναντί τους τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς, το κόμμα της ΝΔ, η οποία τόσο κόπτεται για τον Εθνικό χαρακτήρα του, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί έρμαιο των διαθέσεων του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς, Μια Αριστερά, η οποία πάντα έχει τον τρόπο να υποστηρίζει οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα συμφέροντα του Έθνους. Από τη μία διαχωρισμός Κράτους- Εκκλησίας αλλά απ΄την άλλη, να χρηματοδοτήσουμε το τζαμί.

Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα. Οι θρησκευτικές συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες και, προσωπικό μου πιστεύω είναι, ότι σε συνάρτηση με το τεράστιο ζήτημα της Λαθρομεταναστεύσεως θα εξελιχθούν και σε φυλετικές. ( Πάρτε παράδειγμα τα γεγονότα του Λονδίνου, που με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα, ξεσηκώθηκαν ΜΟΝΟ οι "βρετανοποιηθέντες" αλλοδαποί).

Κατά τα άλλα, η ψήφιση του νομοσχεδίου απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αν δεν υπάρχει σχέδιο ΑΦΕΛΛΗΝΗΣΕΩΣ από τα 4 κόμματα, τότε δεν έχουν καμμία επαφή με την Πραγματικότητα, άρα είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να ασκούν Ελληνική Πολιτική. Ή μπορεί να συμβαίνουν κι όλα αυτά μαζί.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Ελληνικός λαός, καλείται να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσε ο Προφήτης του Ελληνισμού, Περικλής Γιαννόπουλος, 100 χρόνια πριν και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών του. (Ασφαλώς το Ελληνικό τους μέλλον):

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ;

1 σχόλιο:

  1. Για να είμαστε σαφείς η ΝΔ απείχε της ψηφοφορίας. Δεν υπερψήφισε το θέμα του τζαμιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή