Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

18 Σεπ 2010

Περιφερειακές Εκλογές 2010


Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, αποδέχθηκα την πρόταση του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκου Παπανδρέου, να συμμετάσχω ως Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Έχοντας πάντα στη ζωή μου ως οδηγό, την αγάπη για τον τόπο μου, κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές δίπλα σε έναν άξιο άνθρωπο, που έχει δώσει με επιτυχία τις εξετάσεις του σε επαγγελματικό, πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, με την ελπίδα και την υπόσχεση να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την προκοπή όλης της Ρούμελης.
Έχοντας πάντα στη σκέψη μου το ρητό του Πλάτωνος: "μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου", καλώ το λαό της Φθιώτιδας να στηρίξει το Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας, δίνοντας μαζί μας τη μάχη, για το αύριο που ταιριάζει σε εμάς και τα παιδιά μας: Αξιοπρεπές, Δίκαιο, Διάφανο, Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου