Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

19 Σεπ 2010

Ο Νίκος Τζιόπας κοντά στους ιδιοκτήτες φορτηγών


Κοντά στους απεργούς ιδιοκτήτες φορτηγών, βρέθηκε χθες ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος του "Ανεξάρτητου Μετώπου Στερεάς Ελλάδος" Νίκος Τζιόπας, έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Μαζί του η βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ουρανία Παπανδρέου και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Τουσιάδης.
Ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών φορτηγών Φθιώτιδος κ. Απόστολος Αγγελακόπουλος, ενημέρωσε εκτενέστατα τους επισκέπτες για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον κλάδο με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και επέδωσε στην κ. Παπανδρέου το υπόμνημα που έχει καταθέσει ο σύλλογος ιδιοκτητών φορτηγών Φθιώτιδος στον αρμόδιο Υπουργό.
Η κ. Παπανδρέου, με δεδομένες τις επιφυλάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. στο επίμαχο νομοσχέδιο, δεσμεύθηκε να μεταφέρει τις θέσεις και τις αγωνίες των ιδιοκτητών φορτηγών της Φθιώτιδας, στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου