Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

1 Σεπ 2010

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νίκος Παπανδρέου στις Θερμοπύλες

Στο περιθώριο των εγκαινίων του Καινοτομικού Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών που έγιναν στις 30 Αυγούστου 2010, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Νικόλαος Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδος του ΛΑΟΣ κ. Θωμά Τουσιάδη και τον Υπεύθυνο Οργανώσεως κ. Νικόλαο Τζιόπα, με τους οποίους συζήτησε θέματα σχετικά με την οργάνωση και δραστηριοποίηση του ΛΑ.Ο.Σ. στην Φθιώτιδα, εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η βουλευτής Ευβοίας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ουρανία Παπανδρέου.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο τής εκδηλώσεως, συναντήθηκαν μεταξύ άλλων και με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γ. Κοτρωνιά και τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Σαγιά, τους οποίους συνεχάρησαν για το εγκαινιαζόμενο έργο και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο της Λαμίας.

2 σχόλια:

 1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ...
  ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...
  ΕΝΑΣ ΝΕ.Ο.Σ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ΝΕΟΣ, πολύ Καρατζαφεροποιήθηκε το κεφαλάκι σου για να νομίζεις ότι θα πάω εκεί που νομίζεις.....

   Διαγραφή