Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

8 Ιουλ 2010

Για την Επίθεση στο Γιώργο Σαγιά

Τις τελευταίες μέρες, η Τοπική κοινωνία της Λαμίας, βιώνει το θέατρο του παραλόγου, με αφορμή την πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων και ειδικότερα του Αντιδημάρχου επί των Πολιτιστικών θεμάτων κ. Γιώργου Σαγιά, να οργανώσει ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ στον χώρο που εικάζεται ότι βρίσκεται το Ιερό της Πυλαίας Δήμητρας, την Κυριακή 3 Ιουλίου σε συνεργασία με εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθήλης και με την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Λαμιέων, υπό την επίβλεψη της ΙΔ’ Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η οποία και θα προχωρήσει στο μέλλον, σε ΑΝΑΣΚΑΦΗ του χώρου, για την ανάδειξη του μνημείου.
Ακούγοντας ο οποιοσδήποτε Έλληνας αυτή την είδηση, το μόνο που θα μπορούσε να πεί, είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Δημοτική Αρχή και στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο αλλά και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθήλης. Όχι μόνο για τη σημασία που έχει για την Πολιτιστική Κληρονομιά των Ελλήνων αλλά και γενικότερα για την ανάδειξη της Περιοχής μας. Άκόμη, αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αυτή η πρωτοβουλία, για την καλλιέργεια του πνεύματος του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, σε μια εποχή ενός ασχρού ατομισμού και ωχαδερφισμού. Αντί γι αυτό, όμως, το μόνο που γράφεται, λέγεται και σχολιάζεται επιμόνως είναι η ανακοίνωση του Δήμου, που μιλάει για ανασκαφή κι όχι.... αποψίλωση. Θα περίμενε κανείς, ότι μετά την διευκρινιστική ανακοίνωση της ΙΔ΄Εφορείας Προιστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων αλλά και την ανακοίνωση του κ. Σαγιά ότι παραδέχεται το αδόκιμο του όρου, όλα θα τελείωναν εκεί. Έ λοιπόν ΟΧΙ! Κάποιοι προσπαθούν να τραβήξουν το θέμα, λέγοντας ότι είναι προεκλογικό τρυκ της Δημοτικής Αρχής. Ακόμη και με τα διοικητικά όρια του Δήμου Λαμιέων ασχολήθηκαν!!! Χρειάστηκε ακόμη και παρέμβαση όμορων δήμων, για να δοθούν και νέες διευκρινήσεις. Κι όλα αυτά σε μια πόλη που βρίσκεται σε διαρκή ΟΡΓΑΣΜΟ πολιτιστικής δραστηριότητας, ακριβώς λόγω της σκληρής δουλειάς του αεικίνητου Αντιδημάρχου της. Αντί λοιπόν να πέφτουν τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βροχή, η κοινωνία της Λαμίας παρακολουθεί μία άνευ προηγουμένου επίθεση σε έναν, κατά καθολική ομολογία, από τους πιό επιτυχημένους Αντιδημάρχους। Θα ήθελα λοιπόν δημόσια να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Γιώργο Σαγιά αλλά κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που προσφέρει τόσα πολλά στον τόπο μας. Αφού θυμίσω σε όλους, ότι τα δέντρα που "έχουν καρπούς να δώσουν", πετροβολούνται συχνότερα, θα ήθελα να τονίσω ότι αν κάποιοι ονειρεύονται να παίξουν πολιτικά ή άλλου είδους παιχνίδια, στην πλάτη συναγωνιστών μας όπως ο Γιώργος Σαγιάς, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους και είμαστε αρκετοί!

2 σχόλια:

  1. Φοβερό !!!! Καταπατήθηκαν τα σύνορα του διπλανού δήμου !!! Προτείνω να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα , να περιπολούν συνοριοφύλακες και σε ειδικά σημεία να δημιουργηθούν ναρκοπέδια . Πάνω απ’ όλα η διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας τού Δήμου από τους ιμπεριαλιστές Λαμιώτες . Αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς να διαφυλαχθεί . Ναι ρε ! Δικά σας είναι ! Οργώστε τα , σκάφτε τα , ξεθεμελιώστε ότι αρχαίο υπάρχει και βάλτε πατάτες μαρούλια και μπρόκολα σιγά μην νοιαστούμε για την ιστορία, για την πολιτιστική κληρονομιά ,για τους θησαυρούς που μας άφησαν κληρονομιά οι πρόγονοί μας
    Ρε ούστ ! Κωλοέλληνες που λέει και ο Σαββόπουλος
    Άντε να χαθείτε , γι’ αυτό έχουμε φτάσει στην σημερινή μας κατάντια , γιατί ποτέ δεν καταλάβαμε ότι υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μετριόνται με φραγκοδίφραγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος ο ανωνυμος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή