4 Φεβ 2019

Η Μεταπολίτευση ολοκληρώνεται με εθνική τραγωδία


(Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, στο φύλλο της 1ης Φεβρουαρίου 2019)


Αρχή του 2019 και η Ελλάς ζει ιστορικές στιγμές. Κυρίως για το εθνικό ζήτημα των Σκοπίων διότι μόνο τα έθνη γράφουν ιστορία με τις μεταξύ τους διενέξεις ή με διάφορα εθνικά επιτεύγματα. Αυτό δεν μπορούν να το αρνηθούν ούτε οι πολέμιοι των εθνών γενικότερα, αφού ενώ από τη μία προσπαθούν να μας πείσουν ότι η έννοια του έθνους είναι κατασκεύασμα του 19ου αιώνος, από την άλλη κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να αναγνωρίσουν σε ένα κράτος ενιαία εθνική οντότητα την οποία απλώς την είχαν κι εμείς οι κακοί εθνικιστές και ακροδεξιοί δεν την αναγνωρίζουμε. Τρικυμία εν κρανίω; απαντώ κατηγορηματικά, ΟΧΙ!

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Όπως και στην περίπτωση της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία χρησιμοποιήθηκε το "αντιμνημόνιο" ώστε να εφαρμοστεί νέο μνημόνιο, έτσι και στην περίπτωση του Σκοπιανού
χρησιμοποιείται η επίθεση στον εθνικισμό ώστε να στηριχθεί ο εθνικισμός. Δυστυχώς όχι ο δικός μας. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή η αφετηρία της αριστεράς ήταν και θα είναι πάντοτε διεθνιστική και με διάφορες τακτικές κινήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει τέτοιο μπάχαλο στο εσωτερικό χρησιμοποιώντας όποιον τρόπο μπορεί. Με τα Σκόπια το έργο της είναι εύκολο διότι σίγουρα η Αλβανική μειονότητα των Σκοπίων δεν θα ανεχθεί για πολύ αυτήν την κατάσταση.  Το κράτος των Σκοπίων είναι πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό. Να υπενθυμίσω ότι τουλάχιστον το 32% του πληθυσμού του είναι μουσουλμάνοι. Σύμφωνα με την τελευταία γενική απογραφή του 2002, οι κάτοικοί του ήταν 2.087.000. "Σλαβοκεδόνες" 64,2%, Αλβανοί 25,2%, Τούρκοι 3,9%, Ρομά 2,7%, Σέρβοι 1,8%, Αλλοι 2,2% Βλάχοι και Βόσνιοι. Όπου βλέπετε "Βλάχοι" μεταφράστε το σε ΕΛΛΗΝΕΣ!
(ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ;)*
 Επιπλέον, οι "Σλαβομακεδόνες" μειώθηκαν διότι μυριάδες Σλάβοι έχουν δηλώσει "Βούλγαροι Μακεδόνες". Ζήτημα χρόνου είναι να ακολουθήσει τα βήματα του Κοσσόβου. Να λοιπόν ο αχταρμάς τον οποίο ονειρεύεται η αριστερά και, ο οποίος, θα μπει σε "τάξη". Το ρόλο της "αστυνομίας" που θα την επιβάλλει δεν χρειάζεται να τον ψάξει κανείς. Αρκεί να δει κάποιος, ποιους γλύφει ο Τσίπρας. Ιδιαιτέρως στο στρατόπεδο εκείνων που προηγουμένως έφτυνε! Η όλη ιστορία με το Σκοπιανό όχι μόνο δεν τελειώνει με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά βρισκόμαστε μόνο στην αρχή της. Τα δείγματα γραφής εδόθησαν αμέσως μετά την συνάντηση Τσίπρα- Ζάεφ το καλοκαίρι στις Πρέσπες, με τις δηλώσεις του περί μη αμφισβήτησης της "Μακεδονικής μοναδικότητας" των κατοίκων του κράτους των Σκοπίων.  Αν σε όλα αυτά προστεθεί και το επεισόδιο Καμένου- Κοτζιά και οι καταγγελίες περί χρηματισμού Ελλήνων κυβερνητικών** από τον κύριο χρηματοδότη και υποστηριχτή των Σκοπίων Τζωρτζ Σόρος, τότε μπορείτε να καταλάβετε τι εγκληματικό παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του Ελληνικού λαού. (αλήθεια, ο Εισαγγελέας πως αισθάνεται όταν ακούει έναν υπουργό να καταγγέλλει χρηματισμό πολιτικών προσώπων για εθνικό ζήτημα;). Ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί, όσο το πολιτικό σύστημα της παρακμής διαφεντεύει τις τύχες του λαού και του έθνους. Ασφαλώς οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Χάρη της έκανε η αριστερά που της πήρε την καυτή πατάτα από τα χέρια και την ξεφλούδισε, αφού απλόχερα της την πρόσφερε για να διασωθεί πολιτικά.

ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Στην αρχή του άρθρου μίλησα για εθνικά επιτεύγματα, πλην των εθνικών διενέξεων. Των επιτευγμάτων δηλαδή που μπορεί να παρουσιάσει ένα έθνος στον τομέα της επιστήμης, των γραμμάτων, των τεχνών, του αθλητισμού, του πολιτισμού εν γένει. Επιτεύγματα τα οποία όχι μόνο θα μας κάνουν γνωστούς στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά θα βοηθήσουν και την χώρα μας να αναπτυχθεί και οικονομικά. Αν εξαιρέσει κανείς τους μοναχικούς καβαλάρηδες οι οποίοι αγωνίζονται μόνοι τους και με τό ελληνικό κράτος, σχεδόν πάντα εχθρικό, δεν παρουσιάζουμε συλλογικά κάτι το ιδιαίτερο. Αντίθετα, κλεισμένοι στο καβούκι μας, αδυνατούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά που οι πρόγονοί μας δημιούργησαν και για τα οποία νιώθουμε περήφανοι, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όχι μόνο να τα συνεχίσουμε αλλά και να τα επαναλάβουμε αν όχι να τα ξεπεράσουμε.  Κι αν θέλουμε να καταλάβουμε γιατί αυτό ΔΕΝ συμβαίνει, θα πρέπει να ρίξουμε- όπως πάντα- μια ματιά στο κοντινό παρελθόν. Ας πάμε δυο γενιές πίσω όταν η Ελλάδα γεννούσε έναν Σεφέρη κι έναν Ελύτη. Έναν Παπανικολάου. Έναν Θεοδωράκη κι έναν Ξαρχάκο. Δεν χρειάζεται να αναφέρω άλλους, όλοι συνειδητοποιούν τι εννοώ.  Ας σκεφτούμε πότε η Ελλάδα αντλούσε πετρέλαιο εκμεταλλευόμενη τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές.  Ας ρίξουμε εμείς, οι σημερινοί 50ρηδες, μια ματιά στο παρελθόν, στα παιδικά μας χρόνια, όταν οι γονείς μας βρισκόταν ακόμη στη νεότητά τους και δημιουργούσαν. Σύγκριση με το σήμερα δεν υπάρχει και θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται:
Κάντε μια σύγκριση των πολιτικών συνθηκών του τότε και του τώρα.Διότι η προκοπή ενός έθνους έχει άμεση σχέση με την πολιτική κατάσταση.  Δείτε σήμερα την ανθρωπογεωγραφία του πολιτικού μας συστήματος. Άνθρωποι απαίδευτοι και σε πολλές περιπτώσεις αμόρφωτοι. Άνθρωποι που βγαίνουν στις τηλεοράσεις φωνάζοντας και υβρίζοντας. Άνθρωποι που όπως ανέδειξε η εποχή της κρίσης αλλά κυρίως το εθνικό ζήτημα τελευταία, δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να αλλάζουν κόμματα, ιδέες και απόψεις ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος ή με το πόσο "πληρώνει" η κάθε αλλαγή τοποθέτησης. Οι περισσότεροι από αυτούς, βγαλμένοι από τα σπλάχνα ενός πολιτικού συστήματος που το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η διαιώνισή του. 
Τέτοιο καιρό το 2015, με αφορμή  την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είχα συγγράψει ένα άρθρο με τίτλο "Η Μεταπολίτευση ανακυκλώνεται". Σήμερα, 4 χρόνια μετά, αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόβλεψη. Διότι όλα τα κακά της Μεταπολιτεύσεως, η οποία γέννησε αυτό το πολιτικό σύστημα, όχι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά εντείνονται στον χείριστο βαθμό. Διορισμοί, εξυπηρετήσεις, οικονομική ανέχεια, εθνικές υποχωρήσεις, απαξίωση της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική, επέμβαση ξένων στα εσωτερικά μας, απελπισία και υποπροϊόντα πολιτισμού, συνθέτουν το παζλ της εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται Μεταπολίτευση.

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

Το Σκοπιανό, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το πολιτικό σύστημα της Μεταπολιτεύσεως χτίστηκε με τα ερείπια μιας προδοσίας. Μακάρι το Σκοπιανό να αποτελέσει και την αρχή του τέλους του. Άλλωστε, η δυναμική αντίδραση του ελληνικού λαού, ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΣΙΑ και με το πολιτικό σύστημα εναντίον του στην αρχή των συλλαλητηρίων, έδειξε ότι ο ελληνικός λαός όχι μόνο βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία μαζί του αλλά αρχίζει και δρα ερήμην του και εναντίον του. Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι ελπιδοφόρο. Ίσως το μόνο.

* Αν συγκρίνει κάποιος τις απογραφές της περιοχής τις προηγούμενες δεκαετίες θα δει ξεκάθαρα την προσπάθεια μείωσης του αριθμού των μη Σλάβων. Είναι αυτοί που στην πραγματικότητα είναι «Γηγενείς Έλληνες», «Βλάχοι», «Σαρακατσαναίοι» και «Πολιτικοί Πρόσφυγες»:
Απογραφή 1941, 12%
Απογραφή 1951, 18%
Από εκεί και μετά ξεκινά η προσπάθεια μείωσης του ποσοστού των Ελλήνων της περιοχής, με την εγκληματική ανοχή του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
** Ή και ολοκλήρου της κυβέρνησης. Ο Σόρος δεν είχε πρόβλημα να χρηματοδοτήσει όλη την μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων των Σκοπίων, θα κολλούσε στην Ελληνική κυβέρνηση; Άλλωστε πάντα οι "Εφιάλτες" έχουν φθηνό κασέ όταν, λόγω κόμπλεξ ή και ιδεοληψιών, γίνονται ιδιαιτέρως πρόθυμοι.

ΥΣ: Το άρθρο συνεγράφη αμέσως μετά το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και πριν την ψήφιση στη βουλή της προδοτικής "Συμφωνίας των Πρεσπών". Εκφράζω προκαταβολικά την βεβαιότητα ότι εάν η ψηφοφορία είναι μυστική, η αναντιστοιχία Ελλήνων και πολιτικού συστήματος θα εκτοξευθεί σε υψηλότατα επίπεδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου