Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

21 Ιουλ 2013

H ομιλία του Νίκου Τζιόπα στην εκδήλωση τιμής των Φθιωτών αγωνιστών της ΚύπρουΑγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι
Μιλώντας προχθές σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη που είχα την τιμή να πάρω από τον εκπρόσωπο για τον Νομό Φθιώτιδος του Συλλόγου Αγωνιστών ΚΥΠΡΟΣ 1974 κ. Λάμπρο Αλεξιά, πέραν των συγκινησιακών θεμάτων, προέκυψαν και πολλές αλήθειες για τα γεγονότα της Κύπρου το 1974. Και η μεγάλη αλήθεια είναι, ότι όπως παλιά, οι άνθρωποι πριν χτίσουν τα σπίτια τους, τα θεμελίωναν με το αίμα ενός σφαγμένου κόκκορα, έτσι και το πολιτικό σύστημα, πότισε με το αίμα αυτών των ηρωικών αγωνιστών, τα θεμέλια της Μεταπολίτευσης που επί 39 χρόνια
Δεν έχει αναγνωρίσει αυτόν τον πόλεμο,
Δεν ανοίγει τον φάκελο της Κύπρου,
Δεν τιμάει τους αγωνιστές του 1974
και ταλαιπωρεί την πατρίδα μας.
Ο Ίων Δραγούμης είχε γράψει: Φτάνουν οι μάρτυρες, γεννείτε Ήρωες. Σας καλώ να γίνουμε όλοι ήρωες πολεμώντας το καθεστώς της Μεταπολίτευσης, το οποίο έχει σαν θεμέλιο λίθο του την Κυπριακή Προδοσία. Σας ευχαριστώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου