Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

27 Ιουλ 2013

Γιατί ένας εθνικιστής δεν μπορεί να είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του Μιχάλη Δέλτα

Οι εθνικιστές θέτουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ εθνικές κόκκινες γραμμές και τις τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια .
Οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι αρέσκονται στην αχαλίνωτη και ατελέσφορη πάρλα  και που ασκούν πρωταθλητισμό στην ξύλινη γλώσσα,  μετατρέπουν τις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ γραμμές σε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ και δια της επιχειρηματολογίας και ελέω οικονομικής πενίας συμβιβάζονται και τις καταρρίπτουν τη μία μετά την άλλη . Έτσι, βάζουν στο τραπέζι του διαλόγου ζητήματα που για τους εθνικιστές είναι πέρα πάσας συζήτησης και θεωρείται ύβρις ακόμα και να μπεις στη διαδικασία να τα συζητήσεις, και οπότε και να τα αμφισβητήσεις, προσαρμόζοντας τα με τα τρέχοντα
γεωπολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο αντίπαλος σου δια της επιχειρηματολογίας και δια του κανόνα του ''μη χείρον βέλτιστο''  να σου καταρρίψει, να σου μειώσει ή να σου απαξιώσει κάθε λογής κόκκινη γραμμή και αξίωση που έχεις δικαιωματικά  λαμβάνειν.
Αυτή η κατάπτωση  αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Το ένα πισωγύρισμα φέρνει το άλλο και επικρατεί  Μιθριδατισμός. Τα εθνικά ζητήματα παίρνουν  την κατιούσα. Στο τέλος φτάνεις σε ένα σημείο που θα έχεις αφελληνιστεί τελείως στην ψυχή σου  και η χώρα σου θα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο ή θα έχει ακρωτηριαστεί.

Μπορείτε να κάνετε την εξής υπόθεση εργασίας: Να θέσετε πατριωτικά ζητήματα που θεωρείται μείζονα και τις θέσεις σας  για αυτά. Έπειτα να προσπαθήσετε να μπείτε στο πετσί του ρόλου του αντιφρονούντα σας (π.χ. του αριστερού εθνομηδενιστή)  ή του εχθρού της πατρίδας  και να τα αναιρέσετε. Δηλαδή, στην ουσία, να αυτοαναιρεθείτε! Θα δείτε ότι θα βρεθούν επιχειρήματα από την άλλη μεριά και αν επιχειρήσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας υποκύπτοντας και βρίσκοντας τη μέση λύση, θα καταλήξετε  στο εξής: Ο αντίπαλος σας,  από εκεί που δεν είχε να χάσει τίποτα και να ελπίζει σε κάτι ,εν αδίκω, αποκτά ένα κομμάτι, ενώ εσείς, εν αδίκω, χάνετε το δίκιο σας ή μέρος αυτού.
Τρανό παράδειγμα το Σκοπιανό ζήτημα. Με τους κυρίους αυτούς δεν έχουμε απολύτως τίποτα να συζητήσουμε. Ο όρος Μακεδονία επουδενί δεν πρέπει να εμπεριέχεται στην όποια σύνθετη ονομασία επιχειρηθεί να δοθεί. Αυτοί μας ζητούν να κάτσουμε στο τραπέζι του διαλόγου ώστε να αποφευχθεί η απορρόφηση του ψευδοκράτους τους από τη γειτονική Αλβανία και τη Βουλγαρία. Εμείς γιατί να τους κάνουμε το χατίρι; Αυτοί καίγονται για γρήγορη και προς όφελος τους λύση. Άλλο παράδειγμα η απόδοση της ιθαγένειας ,έστω και υπό όρους. Πρέπει να ισχύσει εξ ολοκλήρου το δίκαιο του αίματος ,το όμαιμον, το κατά τους Λατίνους ius sanguini και σε καμία περίπτωση το δίκαιο του εδάφους. Η ΝΔ τι κάνει; Έρχεται στο τραπέζι του διαλόγου με τους εθνομηδενιστές κομμουνιστές και θέτει σκληρούς όρους για την απόκτηση της ιθαγένειας ώστε να καλύπτουν αυτές τις προδιαγραφές μερικές χιλιάδες  μεταναστών και μόνο. Μέγα λάθος! Δια της διαδικασίας του Μιθριδατισμού, οι επόμενες κυβερνήσεις, αριστερές ή δεξιές,  θα προσπαθήσουν να μειώσουν τον αριθμό  των προδιαγραφών  έως ότου, στο τέλος της διαδρομής,  αντικατασταθεί  το δίκαιο του αίματος με αυτό του εδάφους.
Τα ίδια ισχύουν και για την κτίση του Τεμένους. Αν οι αρχές δώσουν το πράσινο φώς και χτιστεί το πρώτο μεγάλο και νόμιμο Τζαμί, με ή χωρίς Μιναρέ, με έξοδα του ελληνικού  λαού ή με χορηγία τρίτου,  θα επισημάνει την αρχή της μουσουλμανοποίησης της χώρας. Θα έρθει μια άλλη κυβέρνηση και θα κοτσάρει επιπρόσθετα το Μιναρέ. Επειδή θα τσακώνονται οι Σουνίτες με τους Σιίτες , και για να αποφύγουμε το αντάρτικο πόλεως μεταξύ των ισλαμιστών, θα τους φτιάξουν και δεύτερο   Τέμενος . Η ίδια λογική θα ακολουθηθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις που στοιβάζονται κατά μιλιούνια λαθρομετανάστες. Αποτέλεσμα: Οι λαθρομετανάστες θα μετατρέψουν τις πέριξ περιοχές σε γκέτο και θα αποκτήσουν πολιτική νομιμοποίηση. Θα ενσωματωθούν στην κοινωνία μετατρέποντας τη χώρα από έθνος κράτος σε μουσουλμανική αποικία και θα σηματοδοτήσουν την άφιξη και άλλων ισλαμιστών. Εν τέλει,  η Αθήνα θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμαμπάντ και η Θεσσαλονίκη σε Αχμανταμπάντ.
Αυτή είναι η επιχειρηματολογία του γιατί ένας εθνικιστής δεν μπορεί να είναι ΝΔ. 
Κύριοι ,σας προκαλώ, καταρρίψτε την!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου