10 Απρ 2013

Οι τροποποιήσεις των νόμων ενισχύουν τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων


Οι νόμοι θεσπίζονται για να διέπουν την ζωή των ανθρώπων και να εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των ανθρωπίνων σχέσεων μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Οι νόμοι τροποποιούνται ή και αλλάζουν όταν δημιουργούνται νέες συνθήκες και ανάγκες διότι ως γνωστόν τα πάντα στη ζωή εξελίσσονται, άρα και τα κοινωνικά σύνολα.
Πριν λίγες μέρες τροποποιήθηκε  το άρθρο 79 του Ποινικού Κώδικα με το άρθρο 66 του Ν. 4139/2013 (ΦΕΚ Α΄ 74/20-3-2013), το οποίο λέει στην πρώτη (1) παράγραφό του:
Κατά την επιμέτρηση της ποινής στα όρια που διαγράφει ο νόμος το δικαστήριο λαμβάνει υπόψη: α) τη βαρύτητα του εγκλήματος που έχει τελεστεί και β) την προσωπικότητα του εγκληματία.


Στη συνέχεια ακολουθούν οι παράγραφοι 2 και 3. Ηπαράγραφος αφορά την βαρύτητα του εγκλήματος και η 3η, η οποία αποτέλεσε και το έναυσμα για να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο άρθρο του νόμου αφορά την εκτίμηση της προσωπικότητας του εγκληματία..
Στην παράγραφο 3 λοιπόν, αναφέρονται τα εξής:
3. Κατά την εκτίμηση της προσωπικότητας του εγκληματία το δικαστήριο σταθμίζει ιδίως το βαθμό της εγκληματικής διάθεσης που εκδήλωσε ο υπαίτιος κατά την πράξη. Για να τον διαγνώσει με ακρίβεια εξετάζει: α) τα αίτια που τον ώθησαν στην εκτέλεση του εγκλήματος, την αφορμή που του δόθηκε και το σκοπό που επιδίωξε β) το χαρακτήρα του και το βαθμό της ανάπτυξής του γ) τις ατομικές και κοινωνικές περιστάσεις και την προηγούμενη ζωή του δ) τη διαγωγή του κατά τη διάρκεια της πράξης και μετά την πράξη ιδίως τη μετάνοια που επέδειξε και την προθυμία του να επανορθώσει τις συνέπειες της πράξης του. Η τέλεση της πράξης από μίσος προκαλούμενο λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενεαλογικών καταβολών, της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής ή του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και η ποινή δεν αναστέλλεται (οι υπογραμμίσεις δικές μου).


Με λίγα λόγια τροποποιήθηκε (στην ουσία αυστηροποιήθηκε) ένας νόμος που αφορά μόνο τους Έλληνες μια και τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών τα οποία έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις καθημερινά, ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχουν χαρακτηριστεί ως ρατσιστικά! Στην αντίθετη περίπτωση, όταν τύχει κάποιος Έλληνας να εγκληματίσει εναντίον κάποιου αλλοδαπού, σύσσωμος ο προοδευτικός (sic) και όχι μόνο, τύπος, πολιτικά πρόσωπα αλλά και κόμματα, μιλάνε αμέσως για ρατσιστικό έγκλημα. Ακόμα και στα δικαστήρια δεν φτάνουν ποτέ ρατσιστικά εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων.

Αλλά κι αν ακόμα ο νομοθέτης, σκέφθηκε τις «συνθήκες» και «ανάγκες» που «αλλάζουν και εξελίσσονται» όπως ανέφερα στην αρχή (αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων, δηλαδή) θα πρέπει να δούμε εδώ το πώς δημιουργήθηκαν οι νέες αυτές συνθήκες και ανάγκες. Διότι η αύξηση του αριθμού των μεταναστών (λαθρομεταναστών για την ακρίβεια) έγινε με έναν εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο και οφείλονται στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του κράτους να αναχαιτίσει τις μεταναστευτικές ροές. Κι ενώ το κράτος στάθηκε ανίκανο να προστατεύσει τα σύνορά μας, τον εθνικό και κοινωνικό μας ιστό, έρχεται τώρα να κάνει κάτι χειρότερο:

Νομιμοποιεί την παρανομία αφ΄ενός και αφετέρου τιμωρεί όσο πιο αυστηρά μπορεί πράξεις που, πολλές φορές, έχουν ως αφετηρία μια κατάσταση που δημιουργείται ακριβώς εξαιτίας αυτής της παρανομίας.
Και, μάλιστα οι ποινές που θα επιβάλλονται δεν θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Με λίγα λόγια, εκεί που μας χρωστούσανε, μας παίρνουν και το βόδι. Γι αυτό προσοχή:
Αναστολή μπορείτε να πάρετε μόνο όταν δείρετε πάνω στα νεύρα σας κάποιον Έλληνα. Σε περίπτωση που είναι Πακιστανός, χάσατε. Όπως επίσης χάσατε, αν νομίζετε ότι θα δείτε Αφγανό ή οπαδό της τζιχάντ* στο εδώλιο, με την κατηγορία της ρατσιστικής επιθέσεως. Είπαμε, ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων είναι «ψιλοπράγματα» για τους κυβερνώντες.


*τζιχάντ: Ο ρατσισμός των ισλαμιστών εναντίον όλων των υπολοίπων.

2 σχόλια:

  1. Τραγικό! Με απλά λόγια..μπαίνουν και στα σπίτια μας οι λαθραίοι! Μακριά απ'ολους τους Έλληνες εύχομαι κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή