5 Ιουλ 2012

Ντροπή σας εκεί στη Lufthansa

Έτσι αντιλαμβάνεται η Γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa την Ευρωπαική αλληλεγγύη αλλά και τις διεθνείς αποφάσεις. Στην ηλεκτρονική της διεύθυνση αναφέρει τη FYROM ως "Μακεδονία". Προσωπικώς, τους απέστειλλα ένα μήνυμα διαμαρτυρίας υπενθυμίζοντάς τους ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα, το κρατίδιο των Σκοπίων είναι διεθνώς αναγνωρισμένο με το όνομα FYROM και ότι δεν ξαναταξιδεύω με την εταιρία τους. Φυσικά τους ενημέρωσα ότι θα ειδοποιήσω και όσους γνωρίζω και θα τους προτρέψω να κάνουν το ίδιο.

Για όσους θέλουν να εκφράσουν τα παράπονά τους:
http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/nz/homepage (help & contact)

2 σχόλια:

  1. Είναι απόλυτο δικαίωμά μας να επιλέγουμε με ποια αεροπορική εταιρεία πετάμε, μια εταιρεία που δε σέβεται διεθνώς αναγνωρισμένες ονομασίες και επιδεικνύει περιφρόνηση σε ιστορικές και εθνικές ευαισθησίες, δεν μπορεί να περιμένει να κρατήσει πελάτες με την αναλγησία της.
    Γενικά, τα λεφτά είναι δικά μας, τα έχουμε κερδίσει με τον ιδρώτα του προσώπου μας και τα δίνουμε σε αυτόν που τα αξίζει και ενσωματώνει και ηθικές αξίες στα προϊόντα/υπηρεσίες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και συμπληρώνω: Να ασκήσουμε το "απόλυτο δικαίωμά μας" και να κάνουμε κι ένα βήμα παραπέρα. Να τους το υπενθυμίσουμε!

      Διαγραφή