16 Φεβ 2012

Περί συνειδήσεων...

Προς Νομαρχιακή Επιτροπή
Φθιώτιδος του ΛΑΟΣ
Λαμία

Μετά από 7 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης αγωνιστικής παρουσίας μέσα από τις τάξεις του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το κόμμα.
Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άλλο σε ένα κόμμα, που κατά τη γνώμη μου, λειτουργεί μόνο ως όργανο πολιτικής επιβίωσης του αρχηγού του. Το γεγονός αυτό, αποδείχθηκε περίτρανα με την αποχή από την ψηφοφορία της Β΄ δανειακής συμβάσεως.
Μια στάση ΦΥΓΟΜΑΧΗ, ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ, που γελοιοποίησε τα μέλη και τους φίλους του ΛΑΟΣ στο πανελλήνιο. Και δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το κακό, εάν κατά τη γνώμη μου δεν ήταν και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναγωνιστές μου, για την τιμή που μου έκαναν να αγωνιστούν μαζί μου, υπερασπίζοντας ιδέες υπέρτατες και παντοτινές. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα τους, εφόσον συνεχίζει να διέπεται από τις ίδιες αρχές.

Τιμή μου η πίστη στο Έθνος.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Τζιόπας
Γραμματέας Ν. Ε. ΛΑΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

2 σχόλια:

  1. Αν και δεν έχω γενικώς υπόληψη στα κόμματα αν αυτή την απόφαση τηνπήρες με γνώμονα το γενικό συμφέρον τότε καλά έκανες. Στο κάτω κάτω κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι που δεν το εκφράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα χαρούμε να σε δούμε στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη Νίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή