28 Ιουλ 2011

Άν ο Μπρέιβικ ήταν "προοδευτικός"...

Στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουμε το οποιοδήποτε γεγονός, ή με προχειρότητα ή με ιδιοτέλεια. Το "ακροδεξιό τέρας" της φωτογραφίας, δολοφόνησε εν ψυχρώ, 93 ψυχές. Συμπατριώτες του κι όχι αλλοδαπούς μετανάστες όπως ίσως θα ευχόταν το "προοδευτικό" κατεστημένο της πατρίδας μας.
Να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι όσο κι αν συμφωνώ με ορισμένες απόψεις που περιγράφονται στο "Μανιφέστο" του (ισλαμικός κίνδυνος κ.λ.π.), θα κάνω το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Θα δηλώσω εδώ, ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την πράξη του.
Το γράφω με κεφαλαία τονίζοντάς το ιδιαίτερα για ένα και μοναδικό λόγο: Γιατί στην "Ελλάς του 2011" το "προοδευτικό" συνοθύλευμα κυριαρχεί, ιδεολογικά και πολιτικά. Και σίγουρα τους αρκεί να συμφωνήσεις έστω και με ένα φωνήεν με τις απόψεις ενός "ακροδεξιού" δολοφόνου για να σου προσάψουν ακόμα και το... "ολοκαύτωμα"!!!
Τη στιγμή που πολύ ευχαρίστως, υπερασπίζονται στα δικαστήρια, στις εφημερίδες, στην τηλεόραση, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της 17 Νοέμβρη, του ΕΛΑ, των ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ και πολλών άλλων "αντιστασιακών" ανά την υφήλιο, βρίσκουν την ευκαιρία με βάση το γεγονός της Νορβηγίας να συνδέσουν την "ακροδεξιά" με δολοφονίες.
Ο Υπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Πεταλωτής, επισκέπτεται τον Αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα και το άθλιο "προοδευτικό" κατεστημένο, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά!
Είμαι βέβαιος, ότι άν ο Μπρέιβικ ήταν 'Ελληνας "προοδευτικός" θα είχε γίνει λαικός ήρωας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου