Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

10 Ιουλ 2011

Γάιδαροι ξεσαμάρωτοι


«Δυστυχία σου Ελλάς,

με τα τέκνα που γεννάς.

Ω, Ελλάς ηρώων χώρα,

τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα!» Γεώργιος Σουρής

"Ξεσαμάρωτους" λέω εγώ! Δεν θα ασχοληθώ με το νομικό μέρος της υπόθεσης, άλλοι έχουν ασχοληθεί και εύχομαι να σταματήσουν νομικά την επαίσχυντη σειρά ΕΖΕΛ.

Θα σταθώ στο ηθικό μέρος και όχι ακριβώς στις προφανέστατες ευθύνες του σταθμού. Θα απευθυνθώ στους Έλληνες που "αγανακτούν" και θα τους υποδείξω το επόμενο σημείο διαμαρτυρίας και αγανάκτησης: Οι εγκαταστάσεις του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.

Πρόσφατα η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, είπε: "λυπάμαι που ο ελληνικός λαός βγήκε στους δρόμους πρώτα για τα οικονομικά ζητήματα κι όχι για τα εθνικά"

Ταυτιζόμενος πλήρως με την άποψή της, καλώ τους συμπατριώτες μας να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον ΑΝΤ1, (όπως στο παρελθόν με τον ΣΚΑΙ) αλλάζοντας κατ΄αρχήν κανάλι και διαμαρτυρόμενοι έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού.

Να δείξουμε επί τέλους την "αγανάκτησή" μας και για κάτι πιο σοβαρό από την "τσεπούλα".

Όπως διάβασα πρόσφατα σε ένα άρθρο του Σπύρου Καραχάλιου, "ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ".

Και τα "γαιδούρια" του ΑΝΤ1 πρέπει να το καταλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου