15 Οκτ 2010

Αποχή και Περιφερειακές Εκλογές


Όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας, θέλοντας να εκφράσουν τη διαφωνία τους αλλά και την αγανάκτησή τους, για την άθλια οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα μας, εκφράζουν ανοιχτά την πρόθεσή τους να απέχουν από τις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές.
Η αλήθεια είναι ότι ο ελληνικός λαός είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ και ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ από το πολιτικό σύστημα και τις συνέπειες της κακής, επί σειρά ετών, διοίκησης του ελληνικού κράτους από σειρά κυβερνήσεων.
Eπειδή όμως ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον δεν είναι δυνατόν να δεχθεί κανείς, ότι είναι σωστό να απέχει ο πολίτης από διαδικασίες που τον αφορούν άμεσα μια και καθορίζουν την ποιότητα ζωής του, το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του και να αφήνει άλλους να αποφασίζουν για αυτόν.
Ειδικότερα σε αυτές τις εκλογές που έχουν ΕΝΤΟΝΟ πολιτικό χαρακτήρα μιας και ο θεσμός της Περιφέρειας αποκτά πλέον μεγαλύτερη βαρύτητα, θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης να φανεί αντάξιος των περιστάσεων. Η αποχή από τη διαδικασία όχι μόνο τον καθιστά υπεύθυνο για το όποιο αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα του αφαιρεί το δικαίωμα να πετύχει το σκοπό του, να ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ δηλαδή, τις πολιτικές εκείνες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την παρακμή στην οποία βρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου