Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

26 Ιουλ 2010

Ερχόμαστε! Κρυφτείτε!

Της Συναγωνίστριας Ε.Ρ.
Σ’ εσένα μιλώ, ναι εσύ που κρύβεσαι, που γυρνάς την πλάτη και δεν δίνεις σημασία. Εσύ που τόσα χρόνια πέρναγες όμορφα, πλούσια στην υγεία των κορόιδων χωρίς ήθος, χωρίς φραγμούς, αδίστακτος όπως πάντα.Σε εσένα μιλάω που τόσα χρόνια πλούτιζες... εις βάρος μας…Σ’ εσένα μιλάω που με κυνήγησες, με χλεύασες, με χτύπησες, με ποδοπάτησες.Σε εσένα μιλάω που ψήφισες αυτά τα μικρά υποανάπτυκτα ανθρωπάκια, που ανέβασες ψηλά για να με κυβερνήσουν, να με καθοδηγήσουν, να μου δώσουν πνευματική τροφή να μου δώσουν επίπεδο, να μου δώσουν ελπίδα!!Σε εσένα μιλάω που τόσα χρόνια έτριβες τα χεριά σου όταν με έβλεπες, “στην υγεία του κορόιδου” έλεγες…
Σ’ εσένα μιλάω που μια νύχτα κόντεψες να πάθεις εγκεφαλικό όταν έμαθες ότι δεν ψηφίζω τα μικρά αστεία ανθρωπάκια. Κόντεψες να με φας γιατί δεν ήμουν σαν και σας, δεν εξυπηρετούσα συμφέροντα.
Σε εσένα μιλάω που “ανατρίχιασες” όταν έμαθες ότι τραγουδούσα τον Εθνικό Ύμνο
Σε εσένα μιλάω που μόλις με είδες να κάνω τον σταυρό μου πήγες να με σκοτώσεις, με έφτυσες, με ποδοπάτησες.
Σε εσένα μιλάω,που με μια κίνηση με έριξες στην άκρη της ζωής γιατί δεν είχα την ματιά την δικιά σου, η δική μου ήταν ξεκάθαρη , γαλήνια, η δικιά μου απλωνόταν στον ουρανό και έβλεπα πίσω από τα σύννεφα.
Ποια είμαι εγώ? Μα δεν είναι για γέλια να ρωτάς?Αλλά αφού θες να ακούσεις θα σου απαντήσω, θα ικανοποιήσω την περιέργεια σου μικρέ απαίδευτε υπάνθρωπε.Με έχεις συναντήσει πολλές φόρες και πολλά χρόνια πίσω. Και θα με συναντάς συνέχεια και όσο μπορώ θα αντιστέκομαι.Και με το ένα γόνατο κάτω, εγώ θα αντιστέκομαι εναντία στα κρυφά τα πονηρά σου σχέδια.
Ποια είμαι εγώ;;
Εγώ είμαι αυτή που ξυπνάει το πρωί και πάει ήσυχα στην δουλειά της για να πάρει έναν απλό μισθό, ένα μισθό του τίποτα. Ίσα ίσα να τα βγάζει πέρα, να επιβιώνει.Εγώ είμαι αυτή που δεν πήρα την σειρά του συνανθρώπου μου στο λεωφορείο αλλά περίμενα καρτερικά να έρθει η δική μου.είμαι αυτη που ο Μεγαλοδύναμος δεν μου έδωσε μπράτσα, δύναμη, αλλά δίνω κάθε μέρα τον αγώνα μου για την επιβίωση,και την πατρίδα κόντρα σε ολους και σε όλα...Κ εσυ με χλευάζεις ανθρωπάκι....
Είμαι αυτή που από μικρό παιδί έμαθε να σέβεται τον συνάνθρωπο της, να της αρέσει η αλήθεια και να την λέει, εγώ είμαι αυτή που στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου νιώθω αυτή την όμορφη ανατριχίλα να διαπερνά το κορμί μου.
Εγώ είμαι αυτή που σε κάποια πόλη του εξωτερικού κύλησε ένα δάκρυ όταν ένιωσε στα μάτια των ξένων την κατάντια του να λέγεσαι Έλληνας!!!!!!!!Εγώ είμαι αυτή που τιμά και δοξάζει τους ήρωες που εσύ ξεφτίλισες…Εγώ είμαι η μάνα που δίνει την ευχή στα παιδιά της να γίνουν καλοί άνθρωποι στην κοινωνία.Εγώ είμαι ο πατέρας που κάθε μέρα δίνω τον αγώνα μου για να μεγαλώσω και να δω να προοδεύουν τα παιδιά μου.Αλλά όχι βέβαια με τον τρόπο που προόδευσες εσύ!!!!!!Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πληρώσεις!!Και θα πληρώσεις. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τους λογαριασμούς μας.
Με ποιο δικαίωμα μου καταστρέφεις την ζωή μου;
Με ποιο δικαίωμα καταστρέφεις την ζωή των παιδιών μου, Με ποιο δικαίωμα παραδίνεις την χώρα μου στα αρπακτικά, Με ποιο δικαίωμα μου καταστρέφεις την Άγια γη μου, Με ποιο δικαίωμα μου καταστρέφεις τον αέρα που αναπνέω, Με ποιο δικαίωμα με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας;;;
Εσύ δεν ήσουν που με κορόιδευες όταν σου έλεγα ότι δεν πιστεύω στην πολιτική; Εσύ δεν ήσουν που στηνόσουν από νωρίς στα κομματικά γραφεία για να δεις ποιος βουλευτής βγήκε για να πας να προσφέρεις τα σάλια σου, να γίνεις ένα με το πάτωμα για να μπορείς να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα σου; Με ποιο δικαίωμα αφήνεις και μιλάνε έτσι για την πατρίδα μου αυτοί οι άπλυτοι, οι άξεστοι, αυτοί που αιματοκύλησαν τον κόσμο;Επειδή εσύ, είσαι ένας τιποτένιος, χωρίς ιερό και όσιο, χωρίς ήθος, που θέλει όλα να τα ξεπουλήσει, που δεν πιστεύει σε θεό ούτε σε άνθρωπο, εσύ που είσαι ένας προδότης, ένας νέος Εφιάλτης, εσύ που πιστεύεις σε κερκόπορτες και θεός σου είναι η μισαλλοδοξία, το χρήμα, το σκοτάδι, η ανηθικότητα και η ψευτιά.Αλλά όχι. Είμαι απέναντι σου. Θα πληρώσεις για τις χαμένες πατρίδες, θα πληρώσεις για την προδοσία του Έθνους,Θα πληρώσεις για τα δεινά μου, θα πληρώσεις για τα δεινά των παιδιών μας, θα πληρώσεις για τα δεινά των συμπατριωτών μας.
Ποια είμαι εγώ; Είμαι ο Κώστας, ο Χρήστος, ο Γιώργος, ο Σωκράτης, η Κατερίνα, η Μαρία,η Ελένη, η Γεωργία, ο Νίκος, ο Στέλιος, ο Κωστας, η Ειρηνη..... η ...........είμαστε πολλοί. Και έρχονται χιλιάδες !!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου