18 Ιουν 2010

Για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Του Θωμά Τουσιάδη
Προέδρου της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Νομού Φθιώτιδος
Το πράγμα είναι πολύ απλό. Γιατί φοβόμαστε ή ντρεπόμαστε να το πούμε; Ψάχνουν αφορμή όλοι οι ειδικοί άλλα και οι μη ειδικοί για να κατηγορήσουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας και τον προπονητή της τον Όττο Ρεχάγκελ και κυρίως αυτόν! Φταίει η επιλογή των παικτών, φταίει το σύστημα που εφαρμόζει, φταίει η τακτική, φταίει για τις αλλαγές που έκανε η δεν έκανε, φταίει για τα πάντα , για ότι μπορείς να φανταστείς ακόμη και για αυτά που ένας απλός φυσιολογικός φίλαθλος δεν μπορεί να φανταστεί .
Υποκριτές! Ψεύτες και υποκριτές! Ο Ρεχάγκελ και η εθνική τους φταίνε και τους ενοχλούν γιατί το 2004 έβγαλαν εκατομμύρια Έλληνες , με εκατοντάδες χιλιάδες σημαίες στους δρόμους της Ελλάδας να τραγουδούν τον Εθνικό μας Ύμνο και μας έκαναν να νοιώσουμε υπερήφανοι γιατί ήμασταν Έλληνες . Αυτό τους πείραξε πολύ , αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα ,αυτό δεν θέλουν να επαναληφθεί ποτέ ! Γι΄αυτό και εύχονται και χαίρονται την κάθε αποτυχία της εθνικής και χθες να είστε σίγουροι ότι πολύ στεναχωρέθηκαν που νικήσαμε την Νιγηρία και αν τύχει και προκριθούμε η στεναχώρια τους θα είναι απερίγραπτη.
Αυτή είναι η απλή αλήθεια, όλα τα άλλα, για την τακτική της ομάδας, για το σωστό ή όχι στήσιμο των παικτών, για σωστή ή όχι προετοιμασία και για άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, είναι παραμύθια είναι απλώς το κάλυμμα πίσω από το οποίο κρύβουν τον ανθελληνισμό τους και την κακία και το μίσος τους για την Ελλάδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου