3 Ιαν 2010

Εμείς οι..."Ακραίοι"


Στην Ελλάδα του 2010 οι Έλληνες χωρίζονται σε "ακραίους" και μή! Και, δεν χρειαζόταν να έρθει το σοσιαλιστικό (sic) ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, για να το μάθουμε αυτό. Είχαν φροντίσει, από καιρό, οι φωστήρες της Νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, να μας ενημερώσουν γι΄αυτό, με πρώτο και καλύτερο τον τέως (ευτυχώς) Πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, που ως γνωστόν, ανέλαβε την προεδρία του εν λόγω "δημοκρατικού" κόμματος, με μοναδικό του προσόν, ότι ήταν ανηψιός του θείου του.

Αυτές τις μέρες, βλέπουμε όλοι, τις τεράστιες αντιδράσεις του ελληνικού λαού, στην προσπάθεια της κυβέρνησης, να αποδοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια, σε όποιον αλλοδαπό έχει την τύχη να γεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, συντεταγμένος πλήρως, με το λαικό αίσθημα-όπως άλλωστε σε όλα τα σημαντικά, εθνικά και κοινωνικά ζητήματα- έχει πάρει σαφή και εντελώς ξεκάθαρη θέση πάνω στο ζήτημα: Ζητάει, να τεθεί το θέμα στην άμεση κρίση του ελληνικού λαού, με τη διενέργεια δημοψηφίσματος, όπως προβλέπει το σύνταγμα: (Το άρθρο 44 παράγραφος 2 του Συντάγματος προβλέπει τα εξής:"O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου...") Να θυμίσω, ότι στην πατρίδα μας, έχει γίνει μόνο ένα δημοψήφισμα με το ισχύον σύνταγμα, το 1974 και αφορούσε τη μορφή του πολιτεύματος.

Σε πείσμα της λογικής, της νομιμότητος αλλά και των δημοκρατικών διαδικασιών, αντί να ακούσουμε από το πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο, μια σοβαρή συζήτηση πάνω στην πρόταση του ΛΑΟΣ, ακούμε χαρακτηρισμούς και ύβρεις: Ρατσισμός, ξενοφοβία, λαικισμός, ακραίες θέσεις κ.λ.π.

Το αριστερό κατεστημένο έχει, βλέπετε, τον τρόπο, να κάνει το άσπρο-μαύρο. Η μαρξιστική προπαγάνδα "δούλεψε" καλά τα τελευταία 35 χρόνια της μεταπολιτεύσεως. Στα θρανία των ακροαριστερών σχολείων της, κάθησαν πολιτικοί "αστέρες" όλου του πολιτικού φάσματος-μή εξαιρουμένης και της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία, με μια αξιοθρήνητη τοποθέτηση του νέου αρχηγού της (αυτού που υποτίθεται θα εξέφραζε μια πιό πατριωτική πολιτική) ανακοίνωσε μέσα στην ελληνική βουλή, την αντίθεσή της στην πρόταση του ΛΑΟΣ. Αντ΄αυτού ακούσαμε τις γνωστές "αερολογίες" περί ενσωμάτωσης κ.λ.π.

Συμπερασματικά θα θέσω δύο βασικά σημεία υπ΄όψιν του αναγνώστη αυτών των σκέψεων: Πρώτον, από ότι φαίνεται, την κρίση του ελληνικού λαού, θέλουν να την εμπιστεύονται, μόνο όταν μπορούν να την χαλιναγωγήσουν και είναι βέβαιοι για το αποτέλεσμα και Δεύτερον, ότι το πολιτικό μας φάσμα έχει διαμορφωθεί ως εξής: Από τη μία πλευρά ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, πλήρως ευθυγραμμισμένος με το Πατριωτικό αισθητήριο του ελληνικού λαού και τη θέλησή του, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι μόνο ακραίος δεν είναι, κι απ΄την άλλη το Κόμμα των Πολιτικών Κομμάτων, που στο όνομα μιας δήθεν δημοκρατίας, εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον εκτός από το Ελληνικό.

Κι επειδή δεν ασχολούμαστε με την πολιτική για να κάνουμε καριέρες αλλά ούτε και να "χαιδέψουμε αυτιά", ακόμα κι αν η πρότασή μας για δημοψήφισμα δεν περάσει τελικά, ο ελληνικός λαός, με μπροστάρη το ΛΑΟΣ, δεν θα πρέπει να αφήσει το σοβαρότατο αυτό ζήτημα που πλήττει την Εθνική μας Υπόσταση, στα χέρια ανικάνων και καταλαβαίνοντας, επιτέλους, τις ευθύνες που του αναλογούν να δείξει το δρόμο....Ίδωμεν...

4 σχόλια:

  1. ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!! Παλιό αλλά καλό και πάντα επίκαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, η νέα ηγεσία της Ν.Δ., αποδυκνείεται κατώτερη των προσδοκιών των ψηφοφόρων της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ΝΔ ρε φίλε? Δεν υπάρχει ΝΔ. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. υπάρχει μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή