2 Νοε 2009

Ένας Σοβαρός Έλληνας

Τη στιγμή που όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου-πλην ΛΑΟΣ φυσικά- αγνοούν τη θέληση του ελληνικού λαού, να μην αναγνωριστεί το κράτος των Σκοπίων, με το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του, ήρθε ο Δήμαρχος Υπάτης του νομού Φθιώτιδος να παραδώσει μαθήματα εθνικής εξωτερικής πολιτικής.
Ευρισκόμενος στο Σεράγεβο, στα πλαίσια μιας συνάντησης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ, που λειτουργεί στο πλαίσιο του ΟΗΕ, κατά τη διάρκεια της υπογραφής του πρακτικού για την ένταξη νέων πόλεων σε αυτή, αντελήφθη ότι πριν από αυτόν, είχε υπογράψει το πρακτικό, αντιπροσωπεία της πόλεως Κουμάνοβο του κράτους των Σκοπίων, χρησιμοποιώντας ως χώρα προέλευσης τον όρο "Μακεδονία". Ο κ. Δημήτριος Καραβάνας αντέδρασε αμέσως και ζήτησε να αποχωρήσει από τη συνάντηση, μή δεχόμενος να υπογράψει το πρακτικό. Μετά την έντονη αντίδραση του Έλληνα δημάρχου και με παρέμβαση των διοργανωτών, ο όρος "Μακεδονία" αποσύρθηκε κι έτσι πείστηκε ο κ. Καραβάνας να υπογράψει.
Νομίζω ότι κάθε πολίτης του Δήμου Υπάτης αλλά και όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι για την ενέργεια του κ. Καραβάνα, η οποία εκτός του αποτελέσματος που έφερε, απέδειξε ότι εξωτερική πολιτική δεν σημαίνει ραγιαδισμός, κουμπαριές και ζειμπέκικα.
Κύριε Δήμαρχε συγχαρητήρια. Κρίμα που δεν ψηφίζω στο Δήμο Υπάτης.





Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τον πανέμορφο Δήμο Υπάτης του Νομού Φθιώτιδος αλλά και να στείλετε τα συγχαρητήριά σας στον Άξιο Δήμαρχό του.
http://www.ypati.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου