Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

23 Οκτ 2009

Η πιό ασόβαρη χώρα της Ευρώπης...

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Δημήτρης Παπαχρήστος. Και είχε τη φαεινή ιδέα να επιτεθεί φραστικά σε έναν αστυνομικό αλλά και να προσπαθήσει να αφαιρέσει το κράνος του οργάνου της τάξεως. Ακολούθησε η σύλληψή του, μπροστά, πάντα στις κάμερες. Ακολούθησε η "κατακραυγή" απ΄όλους τους "δημοκρατικούς"-"προοδευτικούς"-"συνασπισμένους" και μή, πολίτες αυτής της χώρας. Μάθαμε κι εμείς ότι όποιος έχει κάνει εκφωνητής στο Πολυτεχνείο και δηλώνει αριστερός συγγραφέας, ποιητής και....γενικά αριστερός μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει απέναντι στα όργανα της τάξεως. Μάθαμε και κάτι άλλο. Ότι ο Υπουργός ...να δεις πώς το λένε... τέλως πάντων, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ θα το λέω εγώ, θεωρεί ότι η αστυνομία είναι διαλυμένη. Ναι καλά ακούσατε και το συμπέρασμα το έβγαλε μετά τη σύλληψη του Παπαχρήστου, ξηλώνοντας αμέσως τον αρχηγό της Αστυνομίας που, αποδεχόμενος τη μοίρα του, δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ γιατί έχει, λέει, αξιοπρέπεια!
Εγώ θα κάνω ένα μόνο ερώτημα: Σε ποιά ΣΟΒΑΡΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ χώρα της Ευρώπης, θα συνέβαινε τέτοιο περιστατικό και θα έφευγε ο εν λόγω κύριος χωρίς, τουλάχιστον, ένα μεγάλο καρούμπαλο στην κεφάλα του από τα γκλομπ των αστυνομικών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου