30 Νοε 2013

Ο "αδιάβαστος" και ανεκδιήγητος εραστής της αμάθειας κ. Χρυσοχοίδης


Άκουσα έκπληκτος την δήλωση του κ. Χρυσοχοίδη μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο (το οποίο μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού αποκαλεί κυνοβούλιο), ο οποίος περηφανεύτηκε διότι «επί υπουργίας του θα χτιστεί το περιβόητο Τζαμί στην Αθήνα»…!
Έκπληκτος άκουσα επίσης ότι ο κ. Χρυσοχοίδης έβαλε πάλι στον δημόσιο διάλογο ένα συναισθηματικό επιχείρημα δηλώνοντας ότι «νιώθει πιο Έλληνας»! Δεν μας εξήγησε βέβαια από πότε κυκλοφορεί το «νιωθόμετρο» στην αγορά ώστε να μετράμε όλοι εύκολα τα αισθήματά μας!
Αλλά δεν είπε μόνο αυτά: Έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τους Έλληνες Μικρασιάτες που αναγκάστηκαν εν μέσω σφαγών και όχι «συνωστισμού», να εγκαταλείψουν τα πατρογονικά τους εδάφη, με τους λαθρομετανάστες του Ιράν, του Πακιστάν και του Αφγανιστάν οι οποίοι εισέβαλλαν (με την ανοχή του κ. Χρυσοχοίδη) στην πατρίδα μας επειδή έτσι τους άρεσε.
Είπε επίσης ότι «δεν χωρίζει τους  ανθρώπους σε Πόντιους, Εβραίους, Αρμένιους κ.λ.π.) θίγοντας ευθέως την ελληνικότητα των Ποντίων!
Συνέκρινε την σημερινή κατάσταση με την τουρκοκρατία λέγοντας «ότι επί τουρκοκρατίας το έθνος διατήρησε αιώνων πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα» νοσταλγώντας μάλλον εκείνες τις εποχές αφού «έτσι κι αλλιώς επιβιώσαμε»!
Η πολιτική όμως δεν ασκείται με τα συναισθήματα αλλά με την πραγματικότητα. Και επ΄αυτής, ουδέν ρεαλιστικό επιχείρημα αντέταξε ο κ. Χρυσοχοίδης. Αν και θα έπρεπε διότι ως υπουργός επί σειρά ετών, είχε την τύχη να επισκεφθεί χώρες στις οποίες το Ισλάμ έχει επιβληθεί ολοκληρωτικά. Το μόνο που έκανε είναι να μας αποδείξει ότι δεν έχει ιδέα ούτε περί ελληνικής ιστορίας αλλά ούτε και για το τί συμβαίνει γύρω του. Μάλλον πάλι "δε διάβασε"!
Επειδή όμως το διαδύκτιο είναι ακόμη ελεύθερο, οι εικόνες οι οποίες εμπλουτίζουν το κείμενό μου δείχνουν ένα πολύ μικρό μέρος της πραγματικότητας στις χώρες στις οποίες αναφέρομαι.
Θα μπορούσα να βάλω ακόμα πιο σκληρές εικόνες οι οποίες δείχνουν γυναίκες να λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, ή ανθρώπους να σφάζονται σαν αρνιά στη μέση του δρόμου. Ελεύθερα θα τα βρείτε κι αυτά στο διαδύκτιο και περιγράφουν μια πραγματικότητα.
Μια πραγματικότητα στην οποία ο κ. Χρυσοχοίδης δεν αντέταξε κανένα απολύτως επιχείρημα αλλά αναλώθηκε σε αερολογίες δηλώνοντας ταυτόχρονα την υπερηφάνια του. Αναφέρω πάντως για την ιστορία ότι το Αφγανιστάν επέτρεψε στις γυναίκες να φοιτούν στα Πανεπιστήμια το 1934 (!), όταν ακόμη αυτό απαγορευόταν ακόμη και σε πολλά πανεπιστήμια της Αμερικής! Μετά ήρθε το Ισλάμ και όλα αυτά πέρασαν στην ιστορία.
Οπως θα περάσει και στην ιστορία η Ελλάδα που ξέρουμε αν συνεχίσουν να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου άνθρωποι σαν τον κ. Χρυσοχοίδη.  
Η δημόσια αυτομαστίγωση λαθρομεταναστών στον Πειραιά, κατά την διάρκεια του εορτασμού της  στην Ασούρα, του θρήνου, δηλαδή, για τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν, δείχνει τον δρόμο.

Όταν σε όλη την Ευρώπη νομικοί, πολιτικοί και πανεπιστημιακοί κύκλοι εκφράζουν τις ανησυχίες του για την άνοδο του Ισλάμ μέσω της λαθρομετανάστευσης, όταν κράτη όπως η Ελβετία απαγορεύουν τους μιναρέδες και η Γαλλία την ισλαμική μαντήλα, στην Ελλάδα παράγουν πολιτική κάποιοι ανεκδιήγητοι τύποι όπως ο κ. Χρυσοχοίδης οι οποίοι αφού κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα. έρχονται τώρα με τις αποφάσεις τους υποθηκεύουν και το μέλλον των παιδιών μας, αλλοιώνοντας την σύνθεση του εθνικού, κοινωνικού και πολιτιστικού μας ιστού. Κι όλα αυτά με μια κυβέρνηση η οποία ευγγελίζεται το... σώσιμο της πατρίδας! Από ποιόν αλήθεια μας σώζουν;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου