4 Ιουν 2018

Τον πήρες ψηλά τον αμανέ Alexis


(Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο Ιουνίου 2018 της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)

Αφού ΑΠΕΤΥΧΕ να εφαρμόσει την πολιτική για την οποία τον ψήφισε ο Ελληνικός λαός (ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και μόνο), ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του προχωρούν ακάθεκτοι στην εφαρμογή του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ που είχαν, ακόμα από τους καιρούς του 3%: την αλλοίωση και διάλυση της εθνικής μας κοινωνίας.

Όλα τα υπόλοιπα (κοινωνική δικαιοσύνη, παραγκωνισμός των "γερμανοτσολιάδων") κι όλα όσα γοητευτικά υπόσχονται σε παγκόσμιο επίπεδο οι αριστεροί, ούτε πραγματοποιήθηκαν ούτε πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Όχι μόνο γιατί δεν προλαβαίνει να τα πραγματοποιήσει αλλά επειδή δεν θέλει κι επειδή δεν μπορεί. Διότι είναι τέτοια η φύση της αριστεράς παγκοσμίως, που προσγειώνεται στην πραγματικότητα μόνο αν είναι να επιβιώσει πολιτικά. Το είδαμε να συμβαίνει στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η Σοβιετική Ένωση ξέχασε τις διεθνιστικές της αηδίες και πρόταξε τον
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των ανθρώπων ώστε να αντιμετωπίσει τον Άξονα. Το είδαμε και με τον Τσίπρα, όταν απέστη πλήρως από τις προεκλογικές του υποσχέσεις και έγινε μνημονιοπροσκυνητής!
Τα περισσότερα όμως από τα σημεία του προγράμματός του τα εφαρμόζει με σχολαστική ακρίβεια, έχοντας ένα μεγάλο σύμμαχο: την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους κανόνες και τους νόμους της, οι οποίοι δεν απέχουν καθόλου από την ΑΤΑΞΙΚΗ και ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ κοινωνία, την οποία ονειρεύονται οι αριστεροί παγκοσμίως. Απορώ ειλικρινώς γιατί τα αριστερά κόμματα εναντιώνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια χαρά προωθείται η αριστερή αντζέντα μέσω αυτού του υπερκρατικού και υπερεθνικού οργανισμού, που ισοπεδώνει λαούς και έθνη κατά βούληση.
Λαθρομετανάστευση, "Προσφυγικό", υποβάθμιση της θρησκείας, δημιουργία φύλων και φυλών από το πουθενά, ανοχή στον επιχειρούμενο εξισλαμισμό και μια σειρά ακόμα θεμάτων, δείχνουν την πλήρη σύμπνοια Ε.Ε. και αριστεράς.

Και μέσα σε αυτό το κλίμα, έρχεται ο Τσίπρας με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη, να μιλήσει για "ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ" και να προσβάλλει εκατομμύρια Ελλήνων, που είμαι βέβαιος ότι είπαν "γεια στα χέρια" όσων έριξαν μερικές καρπαζιές στον, κατ΄εξακολούθηση ΥΒΡΙΣΤΗ του Ελληνισμού,  δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Το λογικό στην περίπτωση του Μπουτάρη, θα ήταν να τον έχει αρπάξει ήδη ο "αντιρατσιστικός" νόμος και να είναι ήδη συνταξιούχος. Όμως ο "αντιρατσιστικός" είναι εδώ για να κυνηγάει  Έλληνες κι όχι για να υπερασπίζει τα συμφέροντά τους. Φυσική συνέπεια τα κλωτσίδια διότι ως γνωστόν, η φύση απεχθάνεται τα κενά. Κι όσο το κράτος θα αφήνει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τα κενά, ο λαός θα αντιδράει όπως στην περίπτωση του Μπουτάρη, ίσως και χειρότερα.

Ο Τσίπρας όμως δεν έμεινε στην καταδίκη του γεγονότος, που είναι και λογικό από τη μεριά του, μια και όταν κατρακυλάς χρειάζεσαι συμμάχους και πρέπει να τους υπερασπιστείς. Πέρασε στην αντεπίθεση και με τον Μπουτάρη στο πλευρό του, επιτέθηκε σε" ΜΑΥΡΑ ΜΕΤΩΠΑ", σε "ΦΑΣΙΣΤΕΣ", σε "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ", δηλαδή στην ουσία στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ο οποίος με ένα "γεια στα χέρια σας λεβέντες" επικρότησε την ενέργεια των συμπατριωτών μας. Πολλοί λένε ότι άργησε κι όλας να συμβεί...

Με λίγα λόγια, η γλώσσα του αυθάδη κομμουνιστή μάκρυνε. Ελλείψει ουσιαστικής αντιπολίτευσης το βρίσκω λογικό, διότι όταν διεξάγεις μια ιδεολογική μάχη (διότι αυτό ακριβώς κάνει ο Τσίπρας) και δεν έχεις αντίπαλο, τότε περνάς στη φουλ επίθεση ως τη νίκη.


Η ΥΒΡΙΣ στους Θεσσαλονικείς μέσω της φράσης "ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ" δείχνει ξεκάθαρα ποιον φοβάται και ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Τσίπρα: ο Ελληνικός λαός που κόντρα στην επιχειρούμενη κομμουνιστοποίηση δείχνει ισχυρά εθνικά αντανακλαστικά και "τιμωρεί" ενίοτε όποιον τον προσβάλλει. Όσες "καταδίκες" και αν του δίνει ο πολιτικός κόσμος, ο Ελληνικός λαός αντιδρά στην εθνική καταστροφή που τον οδηγεί το πολιτικό σύστημα. Και θα κοντύνουν οι γλώσσες πολλών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου