27 Ιαν 2018

Στηρίζουμε τον Ελεύθερο Κόσμο και το βιβλιοπωλείο Λόγχη


Την περασμένη Παρασκευή τα γραφεία της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και το συστεγαζόμενο πατριωτικό βιβλιοπωλείο «Λόγχη» στην καρδιά της Αθήνας έγιναν στόχος των γνωστών αναρχικών τραμπούκων. Οι αναρχικοί συμμορίτες προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στην είσοδο των γραφείων, καθώς κατέστρεψαν ολοσχερώς την θύρα με βαριοπούλες (!), προκάλεσαν φθορές στους τοίχους, ενώ διέλυσαν την κεντρική είσοδο του κτηρίου…

Είναι προφανές ότι για μια ακόμη φορά οι ελεύθερες πατριωτικές φωνές, οι φωνές της αντίστασης της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας μπαίνουν στο στόχαστρο των δολοφονικών ενστίκτων των ανθελλήνων. Το μακρύ χέρι του αριστερού παρακράτους έχοντας τρομάξει για τα καλά μετά την πρωτοφανή και εντυπωσιακή αφύπνιση του ελληνικού λαού για την Μακεδονία μας, βάζει στο
στόχαστρο τις φωνές και τις δυνάμεις εκείνες που βρίσκονται στην πρωτοπορεία της πατριωτικής δράσης και της αδούλωτης ενημέρωσης.

Χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε τόσο την εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» όσο και το βιβλιοπωλείο «Λόγχη» δίνοντας, όπως αρμόζει σε Έλληνες πατριώτες και Χριστιανούς Ορθοδόξους, από το υστέρημά μας αγοράζοντας έστω και ένα βιβλίο από το κατάστημά τους.
 Εμείς έχουμε καθήκον να στηρίξουμε τις φωνές εκείνες που αποτελούν τις τελευταίες ελληνικές επάλξεις ενημέρωσης και παιδείας σε μια χώρα που έχει παραδοθεί εκ των έσω, και στην οποία αλωνίζουν οι κάθε λογής «Τατιάνες» και «Καρανίκες».

Το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε  είναι από την Δευτέρα κιόλας να περάσουμε για έναν καφέ από τον Ελεύθερο Κόσμο, στην οδό Πινδάρου 12 στην Αθήνα, να δώσουμε κουράγιο και θάρρος στους συντελεστές τους. Να τους πούμε πως είμαστε δίπλα τους. Ή αν δεν μένουμε στην Αθήνα να επικοινωνήσουμε μαζί τους στο 2103611590, και στην σελίδα τους http://www.logxi.com.
Περιμένουν από εμάς ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα, ένα λόγο παρηγορίας, για όλα αυτά που τόσα χρόνια πράττουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, και για τα οποία πολλάκις έχουν στοχοποιηθεί από τους ανθέλληνες. Και φεύγοντας ας έχουμε αγοράσει και μερικά βιβλία και 2-3 εφημερίδες επιπλέον, γιατί θα ξέρουμε πως αν το κάνουμε, πάντα για εμάς θα υπάρχει ένας Κόσμος Ελεύθερος, ως αντίβαρο στη σαπίλα του κόσμου των «Τατιάνων». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου