24 Ιαν 2017

Στείλτε τους στα σπίτια τους!



"Μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει".
Λαϊκή παροιμία

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια χώρα, είναι να πέσει σε ανυποληψία. Αυτό μπορεί να συμβεί με πολλούς τρόπους και να εκδηλωθεί με ακόμη περισσότερους.
Το αμέσως επόμενο χειρότερο, είναι η ίδια χώρα να μην έχει πλέον συναίσθηση αυτής της ανυποληψίας και να καμώνεται ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Το τραγικό για τους  Έλληνες είναι ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό.
Επτά νεοσύλλεκτοι Αλβανικής (!!!) καταγωγής στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μεσολογγίου, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την διαπίστωση, διαλύοντας ταυτόχρονα το αφήγημα του αριστεροδεξιού κατεστημένου περί "αφομοίωσης" μέσω της ελληνικής παιδείας αλλογενών παιδιών που έτυχε να γεννηθούν εδώ.  Μια φωτογραφία τους, η οποία τους δείχνει να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σχήμα του "αλβανικού αετού", το οποίο παραπέμπει άμεσα στις αλυτρωτικές βλέψεις των γειτόνων μας έναντι της πατρίδας μας, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όσο κι αν καταλαβαίνω την οργή του ελληνικού λαού για το γεγονός, αδυνατώ να καταλάβω την έκπληξή του. Πόση αφέλεια μπορεί να διαθέτει κάποιος για να πιστεύει ότι κάποια χρόνια διαμονής στην Ελλάδα και κάποια χρόνια φοίτησης σε ελληνικό σχολείο, μπορούν να αλλάξουν την εθνική συνείδηση κάποιου ανθρώπου; Πόσο ακόμη πιο αφελής μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος νομίζει ότι μια πολιτογράφηση (απόδοση ιθαγενείας) μπορεί να αλλάξει ως δια μαγείας την φυσική
πραγματικότητα και να "γεννήσει" Έλληνες από αλλοδαπούς;
Για να μην αναφέρω εδώ ότι είναι ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, να περηφανεύεσαι ότι άλλαξες την εθνικότητα κάποιου! Να θες, δηλαδή, να ξεριζώσεις από την συνείδηση ενός παιδιού την εθνική του καταγωγή με ότι αυτό συνεπάγεται και να του "φυτεύσεις" μια νέα, μόνο και μόνο επειδή έμαθε την γλώσσα σου και έζησε κάποια χρόνια στην πατρίδα σου.
Από ότι έδειξε το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορείς. Κι επειδή θα αρχίσουν οπωσδήποτε οι σαπιορήτορες να το θεωρούν "μεμονωμένο" και θα αρχίσουν να δικαιολογούν την στάση των νεαρών Αλβανών επικαλούμενοι το "νεαρό της ηλικίας", ας τους προλάβω λέγοντας ότι όταν εμπιστεύεται η πολιτεία σε κάποιον την χρήση όπλου αλλά και το δικαίωμα της ψήφου, το επιχείρημα πέφτει στο κενό.
Κι επειδή είδα την πρώτη αντίδραση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που μιλά για "διασπορά των επτά στρατιωτών σε διάφορες μονάδες" και τοποθέτησή τους μακρυά από μάχιμες μονάδες, νομίζω ότι η παροιμία που παρέθεσα στην αρχή αυτού του άρθρου βρίσκει εδώ πλήρη εφαρμογή. Διότι αν μία χώρα θέλει να είναι σοβαρή ώστε να μην αντιμετωπιστούν τέτοια προβλήματα στο μέλλον θα πρέπει να απαντάει σοβαρά σε τέτοιες προκλήσεις και μάλιστα άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες:
Με αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας και άμεση απέλαση των συγκεκριμένων προσώπων ώστε το αυγό του φιδιού να μην επωάζεται στον κόρφο μας και αναθεώρηση του νόμου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας. Κι αν κάποιοι βρουν την πρόταση ακραία δεν έχουν παρά να δουν τι συμβαίνει στην Ευρώπη με τους τζιχαντιστές, οι οποίοι και ευρωπαϊκά διαβατήρια διαθέτουν (πρόσφατα παραδείγματα από Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία κ.α.) και "μετείχαν της παιδείας" στα συγκεκριμένα κράτη, αλλά και υπηρετούν τον ιερό πόλεμο του Ισλάμ και μάλιστα ενόπλως.
Ας κάνει επιτέλους το ελληνικό κράτος την χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους να διεκδικήσουν τα εθνικά τους δίκαια, αλλά όχι ως φίδια στον κόρφο μας. Διότι εντέλει, αυτό θα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου