20 Δεκ 2016

Πάψτε τις κλάψες και τις μύξες για την τρομοκρατία


Χιλιάδες λουλούδια στον τόπο του μαρτυρίου. Συναυλίες "ειρήνης" και "αδελφοσύνης των λαών".  Καταθέσεις στεφάνων, ομιλίες, δακρύβρεχτες ομιλίες όπου θα αποδίδονται τιμές στους μαρτυρικούς νεκρούς. Ο περιβόητος "ειρηνιστής" πιανίστας που γυρνάει τον κόσμο με ένα πιάνο και παίζει θλιβερά κομμάτια στους τόπους που πραγματοποιήθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Περιγράφω τα όσα επακολουθήσουν της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο. Θα βγουν οι σαπιορήτορες που ζουν εκτός τόπου και χρόνου και θα αναλύσουν, στρεβλά όπως πάντα, τις
συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ότι συνέβη.
Κανένας από την πολιτική τάξη της Ευρώπης ολόκληρης δεν θα προβεί στην απαραίτητη ορθολογική ανάλυση της κατάστασης που ασφαλώς περιλαμβάνει και την δική της ευθύνη.
Η Ευρώπη είναι σε πόλεμο, ο κόσμος ολόκληρος είναι σε πόλεμο. Οι φανατικοί ισλαμιστές, έχουν κηρύξει πόλεμο στην ανθρωπότητα με σκοπό την πλήρη και απόλυτη ισλαμοποίησή της. Και στον πόλεμο δεν πας ούτε με το πιάνο αγκαλιά ούτε φυσικά με ευχές για παγκόσμια ειρήνη. Οι τελευταίες, είναι προνόμιο μόνο των ανεγκέφαλων μοντέλων που κερδίζουν στα καλλιστεία και τα οποία, στερούμενα παιδείας, αμολάνε μια πιασιάρικη αρλούμπα για εντυπωσιασμό.
Τα κράτη του πολιτισμένου κόσμου, οφείλουν να ανοίξουν άμεσα δημόσια συζήτηση για την απειλή πολέμου από το Ισλάμ με συγκεκριμένoυς στόχους:
1. Την αναζήτηση ευθυνών από τους πολιτικούς ηγήτορές τους που δεν είναι άλλοι από το σύνολο της πολιτικής τάξης στην Ευρώπη.
2. Την άμεση αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών που είναι ο καλύτερος σύμμαχος των ισλαμιστών.
3. Την από κοινού ανάληψη δράσης εναντίον του Ισλαμικού κράτους, σε συνεργασία και με τη Ρωσία του Πούτιν αλλά και την Αμερική του Τραμπ, αμφότεροι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν την ισλαμική τρομοκρατία.
Ο πολιτισμένος κόσμος οφείλει να διαφυλάξει την ιστορία και την ασφάλεια των πολιτών του, ενάντια στη λαίλαπα που έρχεται.
Με αγκαλίτσες και φιλάκια, μόνο τα παιδάκια του νηπιαγωγείου περνάνε καλά. Αλλά κι αυτά όχι πάντα, γιατί ενίοτε πέφτει και καμιά σφαλιάρα κι όποιος δεν αντιδράει, απλά πάει σπίτι του δαρμένος.
ΥΣ: Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ένας μουσουλμάνος γνωστός μου ο οποίος έζησε 5 χρόνια στην Ελλάδα και μιλούσε καλά ελληνικά, πόσταρε στη σελίδα του στο facebook μια αφίσα με έναν Άραβα πολεμιστή του Μεσαίωνα με τίτλο: "το Ισλάμ φέρνει το φως στην Ευρώπη"! Στην έντονη  παρατήρησή μου, με απείλησε λέγοντας ότι θα μου καρφώσει ένα μαχαίρι στο κεφάλι επειδή μισώ το Ισλάμ. Όποιος έχει τύχει να δει τα μάτια ενός οργισμένου φανατικού μπορεί να καταλάβει. Εγώ προτίμησα να του "δώσω εγώ να καταλάβει".
Οπότε, πάψτε τις κλάψες και τις μύξες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου