31 Ιαν 2016

Η Λογική στο απόσπασμα


(Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, 
το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016).


ΠανευρωπαΪκές διαστάσεις έχει πάρει το σκάνδαλο με τις επιθέσεις ανδρών αραβικής και βορειοαφρικανικής καταγωγής εναντίον γυναικών.  Πλην της Γερμανίας και ειδικότερα της Κολωνίας, επιθέσεις καταγράφηκαν στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, στη Ζυρίχη της Ελβετίας, στο Ελσίνκι της Φιλανδίας και αλλού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της Κολωνίας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, 121 γυναίκες έχουν ήδη καταγγείλει στην αστυνομία επιθέσεις "μελαμψών μεταναστών" ανδρών εναντίον τους! Οι αιτίες  των επιθέσεων ποικίλουν, με κυριότερη την απόπειρα βιασμού.
Έχει μεγάλη αξία να δούμε την συμπεριφορά των "μεταναστών" μετά την επέμβαση της αστυνομίας: Πολλοί από αυτούς έσχιζαν προκλητικά και μπροστά στους αστυνομικούς τις άδειες παραμονής τους, κραυγάζοντας "δεν μπορείτε να μας κάνετε τίποτα, αύριο θα πάρουμε καινούργιες", ενώ άλλοι δήλωναν "είμαστε Σύριοι και πρέπει να μας φέρεστε ευγενικά γιατί η κ. Μέρκελ μας κάλεσε". Ως κάτοικος Γερμανίας έχω αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση σε διαπληκτισμό μου με Αλγερινό "αιτούντα
πολιτικό άσυλο", ο οποίος πάνω κάτω μου είπε τα ίδια λόγια, απειλώντας με μάλιστα με φράσεις όπως  "θα σου καρφώσω ένα μαχαίρι στο κεφάλι γιατί δεν έχω απολύτως τίποτα να χάσω"!!! Κι αυτό σε άπταιστα ελληνικά μάλιστα, αφού το ελληνικό κράτος είχε την... καλοσύνη να τον φιλοξενήσει για 5 ολόκληρα χρόνια!!!
Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι αυτοί (Μουσουλμάνοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους), εκμεταλλευόμενοι τους ιδιαίτερα προστατευτικούς νόμους του γερμανικού κράτους όσον αφορά στους αλλοδαπούς, συμπεριφέρονται με θράσος χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Σα να είναι "δασκαλεμένοι" για τη νομοθεσία των κρατών που τους φιλοξενούν, όπως και για την εφαρμογή του νόμου από το κράτος και την αστυνομία.
Το πόσο βαθειά είναι η σήψη του γερμανικού κράτους όσον αφορά στην προστασία των Γερμανών πολιτών από τέτοιου είδους περιστατικά, φαίνεται ξεκάθαρα από δύο δηλώσεις :
Η καγκελάριος της Γερμανίας, κ. Μέρκελ, είπε σε μια αποστροφή του λόγου της σε γερμανικό κανάλι ότι "πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι Γερμανοί, ότι η εγκληματικότητα στις τάξεις των μεταναστών είναι υψηλότερη κι αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε"!
Η δήμαρχος της Κολωνίας,  Ενριέτε Ρέκερ, από την άλλη, έσπευσε να υπερασπιστεί τους μετανάστες καταλογίζοντας την ευθύνη για τα περιστατικά στις... γυναίκες (!), παρουσιάζοντάς τες ως θύτες (!) αφού "βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη του ενός τεντωμένου χεριού από τους μετανάστες, άρα τους προκάλεσαν"!!!
Και μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και ο ιμάμης της Κολωνίας, Σαμί Αμπού Γιουσούφ, ο οποίος απλώς επιβεβαίωσε την θρασύτητα με την οποία συμπεριφέρονται οι μουσουλμάνοι μετανάστες, αφού επέρριψε την ευθύνη κι αυτός στα θύματα, δηλώνοντας ότι "οι γυναίκες φταίνε γιατί ήταν ντυμένες προκλητικά και φορούσαν προκλητικά αρώματα"!!!
Τα περιστατικά αυτά, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν συνοπολογίσουμε τις δηλώσεις των γυναικών που έπεσαν θύματα, οι οποίας ξεκινούν όλες ως εξής: "δεν είμαστε ρατσίστριες αλλά όχι να μας βιάζουν κιόλας".
Κι εδώ θα καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία αφού ως κάτοικος Γερμανίας συζητώ καθημερινώς με Γερμανούς πολίτες, οι οποίοι όταν καλούνται να πάρουν θέση για ανάλογα γεγονότα, ξεκινούν πάντα με την φράση "δεν είμαι ρατσιστής..."!

                Η "ΡΑΤΣΙΣΤΟΦΟΒΙΑ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Κι αν στη Γερμανία υπήρχαν οι βάσεις λόγω της συμπεριφοράς της στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, για να καλλιεργηθεί επί δεκαετίας ένα ενοχικό σύνδρομο στο γερμανικό λαό, ας σκεφτεί ο καθένας κι ας αναρωτηθεί: Για ποιόν λόγο, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και στην Ελλάδα που δεν έχει ανάλογο παρελθόν;
Διότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, απαντούν και οι Έλληνες όταν καλούνται να πουν τη γνώμη τους για ζητήματα λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας των αλλοδαπών: "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά..."!
Η κατάθεση σκέψης και γνώμης ξεκινά με απολογία, η οποία έχει επιβληθεί με διάφορους τρόπους προπαγάνδας, αντιρατσιστικών νόμων κ.λ.π. Ο άνθρωπος που θα κληθεί να καταθέσει την άποψή του σε ανάλογα ζητήματα, λειτουργεί με το υποσυνείδητό του μπολιασμένο με το ενοχικό σύνδρομο του ρατσισμού και προσπαθεί ασυναίσθητα να αποφύγει τον χαρακτηρισμό, αφού η κοινωνική κατακραυγή και ο νόμος καραδοκούν. Και είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει αυτό και στην Ελλάδα, μια και οτιδήποτε συμβαίνει στην Ευρώπη μας επιβάλλεται λόγω ΕυρωπαΪκής Ενώσεως (όπως συνέβη με το σύμφωνο συμβίωσης).
Η επικρατούσα άποψη και προπαγάνδα έχει δημιουργήσει τέτοια φοβικά και ενοχικά σύνδρομα, που ακόμη και μια άποψη για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, που μαστίζει τους λαούς της Ευρώπης και ιδιαιτέρως την Ελλάδα, να πρέπει να διατυπωθεί προσεκτικά, για να μην κατηγορηθεί ως "ρατσιστική", αφού είναι άμεσα συνυφασμένη με την βιολογική συνέχεια του κάθε έθνους, μια και η ΚΑΤΑΓΩΓΗ αποτελεί αναπόσπαστο πυλώνα των εθνών.
Συμπερασματικά, διατυπώνω την άποψη ότι ένα κίνημα εναντίον της λογικής και της φυσικής εξέλιξης των ανθρώπων, δρα μέσω κυβερνήσεων, ΜΜΕ, ιδρυμάτων, ΜΚΟ και πλήθους άλλων φορέων.  Ένα κίνημα το οποίο "εκτελεί τη λογική" με όπλο μια πρωτάκουστη προπαγάνδα που στοχεύει κατευθείαν στις ψυχές των ανθρώπων, αντιστρέφοντας τα γεγονότα και παρουσιάζοντας τα θύματα ως θύτες.  Το γιατί και με ποιό απώτερο σκοπό, είναι αντικείμενο ξεχωριστής μελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου