2 Ιουλ 2015

Το δίλλημα είναι ο Διχασμός! (του Δημήτρη Βλάχου)


 Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες από την ανακοίνωση της διενέργειας του δημοψηφίσματος όλους, γνωστούς και αγνώστους, φίλους ή απλούς γνωστούς, ο καθένας να εκφράζει τη δική του άποψη για το τι θα ψηφίσει.
Άλλοι τεκμηριώνοντας αυτή τους την άποψη και άλλοι γιατί απλά πιστεύουν πως αυτό θα είναι το καλύτερο, κάνοντας συνήθως το λογαριασμό σε προσωπικό επίπεδο και ελάχιστοι από αυτούς κοιτώντας το κοινό καλό για την πατρίδα και τον τόπο.
Δυστυχώς όμως, νομίζω ότι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα την Κυριακή το βράδυ ο νικητής θα είναι ένας.. ο Εθνικός Διχασμός!
Ήδη έχει αρχίσει η αντιπαράθεση μεταξύ των υποστηρικτών των δύο απαντήσεων και αυτή θα κορυφωθεί με το αποτέλεσμα της Κυριακής όποιο και αν είναι αυτό.
Και πιστέψτε με αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τούτον εδώ τον τόπο την παρούσα συγκυρία γιατί δίνουμε πεδίο δόξης λαμπρό σε όσους τόσο καιρό δουλεύουν και προσπαθούν με ένα και μόνο σκοπό… να διαλύσουν και να διαμοιράσουν τα ιμάτια ενός ταλαιπωρημένου και εξαθλιωμένου λαού που υπομένει τα πάνδεινα…
Είναι η ώρα λοιπόν που πρέπει αυτός ο λαός να υψώσει το ανάστημά του ενάντια σε όλους όσοι ασελγούν εις βάρος του και να δείξει ότι το βαρύ όνομα που φέρει είναι έτοιμο να γράψει ακόμη μια λαμπρή σελίδα ιστορίας αντάξια του ένδοξου, ανά τους αιώνες παρελθόντος του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου