Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

7 Δεκ 2014

Τζιόπας με Εθνοπάθεια: Τα Δεκεμβριανά δεν τελείωσαν (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Στην Εθνοπάθεια της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου 2014, ο Νίκος Τζιόπας αναλύει το κακό που προξένησε στην πατρίδα η κομμουνιστική ανταρσία κατά το Δεκέμβριο του 1944 και συνδέει το γεγονός με το σήμερα, όπου από τη μια η αριστερά ονειρεύεται επανάληψη των Δεκεμβριανών και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, όπως παλιότερα με τον Γρηγορόπουλο και τώρα με το Ρωμανό και από την άλλη η ΝΔ, η οποία φέρει μεγάλη ευθύνη για αυτό αφού είναι ανίκανη να σταματήσει την αριστερή προέλαση προς την εξουσία....
© www.axisradio.gr
http://tziopasinfo.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΛΕΠΕ ΡΑΛΗ ΕΒΕΡΤ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.ΤΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή