29 Οκτ 2014

Μας μπερδέψατε "σύντροφοι". Ναι ή Όχι στις παρελάσεις;


Δεν παίζονται οι αριστεροί στην Ελλάδα. Μανούλες στην προπαγάνδα, καθηγητές στην παραπληροφόρηση, πρυτάνεις στα ψέμματα και την διαστρέβλωση της αλήθειας.

Και δεν μιλώ μόνο για την ιστορική αλήθεια την οποία την έχουν κατακρεουργήσει προσαρμόζοντάς την στα δικά τους «κομμουνιστικά», «σοσιαλιστικά» και «διεθνιστικά» μέτρα αλλά για την αλήθεια γενικώς.

Τους παρακολουθούμε να επιτίθενται κάθε χρόνο με μανία στο θεσμό των παρελάσεων. Το τι έχουν πει και έχουν καταλογίσει σε αυτές είναι πραγματικά εξοργιστικό: Φασιστική πρακτική, χουντικά κατάλοιπα, και τόσοι άλλοι χαρακτηρισμοί. Όποιος όμως τους έχει μελετήσει προσεκτικά θα δει ότι αυτό δεν είναι πρωτοφανές. Κι αυτό διότι έχουν μια μοναδική ικανότητα να μιλάνε πάντα με χαρακτηρισμούς και έτσι, ελλείψει επιχειρημάτων, να «βάζουν στη γωνία» τον συνομιλητή τους ή τον πολιτικό τους αντίπαλο ώστε να μην μπαίνουν στον κόπο να αποδεικνύουν τις θέσεις τους.

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι όμως, μας μπέρδεψαν. Υπερασπίστηκαν με πάθος την απόφαση του αριστερού δημάρχου κ. Ρούσσου να πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση υπό τον ήχο του ύμνου του ΕΛΑΣ, ο οποίος είναι ένας ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ύμνος με ελληνικούς στίχους. Ο κ. Ρούσσος μάλιστα, πιστός στα «διδάγματα» των αριστερών του δασκάλων δεν παρέλειψε να επιτεθεί σε όσους τον κατηγορούν με ύβρεις για «χουντικούς», «φασίστες» κλπ. Σιγά μην δεν το έκανε! Είπαμε, μανούλες είναι σε αυτά….

Εκείνο που δεν μας εξήγησε το αριστερό και ουχί προοδευτικό σκυλολόι είναι γιατί δεν επιτέθηκαν και στον δήμαρχο Χαλανδρίου για την παρέλαση, όπως και γιατί δεν επιτίθενται και στον άλλο… λυγερόκορμο δήμαρχο Θεσσαλονίκης που ενώ οι παρελάσεις στις εθνικές γιορτές του προκαλούν αηδία (κατά δήλωσή του) δεν έχει κανένα πρόβλημα να διοργανώνει παρελάσεις ομοφυλοφίλων (τις γνωστές «gay parade»).

Θα σας  το εξηγήσω εγώ λοιπόν γιατί αυτοί δεν πρόκειται να το κάνουν:

Δεν τους ενοχλεί τίποτα, ούτε οι παρελάσεις, ούτε οι εκδηλώσεις τιμής, ούτε οι ιστορικές επέτειοι. Αυτό που τους ενοχλεί είναι όλα τα παραπάνω όταν πραγματοποιούνται υπό τον ήχο του εθνικού μας ύμνου και με τη γαλανόλευκη να κυματίζει.

Εκεί βέβαια που έχουν «δώσει τα ρέστα τους» αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί αγύρτες είναι στο τί γιορτάζουν την 28η Οκτωβρίου. Εδώ και 74 ολόκληρα χρόνια ο ελληνικός λαός γιορτάζει το ΟΧΙ του Μεταξά και του ελληνικού λαού στον Ιταλό κατακτητή. Οι αριστεροί προκειμένου να μην αναγκαστούν να απολογηθούν για το προδοτικό παρελθόν της παράταξής τους (το ΚΚΕ κατηγορούσε το Μεταξά ότι κάνει πόλεμο «φασιστικό και καταχτητικό» ενάντια στους Ιταλούς!!!) κάνουν κάτι απλό: αποσιωπούν το Μεταξά, αποσιωπούν το έπος του 40. Και μιλούν για την αντίσταση του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ η οποία όχι μόνο ξεκίνησε ένα περίπου χρόνο μετά την 28η Οκτωβρίου, αλλά και αφού ο Χίτλερ έσπασε το σύμφωνο «Ρίπεντροπ- Μολότωφ» με τον Στάλιν. Όσο ίσχυε η συνεργασία Ναζιστικής Γερμανίας και Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης, η «ελληνική κομμουνιστική αντιπροσωπεία» υπέγραφε σύμφωνα μη επιθέσεως με τους Γερμανούς κατακτητές και έκανε κατά το λαϊκώς λεγόμενο, «την πάπια»…

Καλώ λοιπόν το αναγνωστικό κοινό να τους ρωτήσει ευθέως ώστε να πάψουν να δουλεύουν «ψιλό γαζί» τον ελληνικό λαό:

Η Ελλάς το 1940 πολέμησε χωρίς ηγέτη;

Τι ακριβώς γιορτάζει η αριστερά την 28η Οκτωβρίου;

Όταν οι παρελάσεις γίνονται με κομμουνιστικά εμβατήρια ή με λουλουδοφορεμένους (δεν θα τους κάνω την χάρη να τους αποκαλέσω άνδρες) είναι καλές και όταν γίνονται με πατριωτικά εμβατήρια και την γαλανόλευκη, κακές;



ΥΣ: Καλέστε τους να πρωτοτυπήσουν απαντώντας  κατευθείαν με επιχειρήματα κι όχι με χαρακτηρισμούς. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα το κάνουν αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου