Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

5 Οκτ 2013

«ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


Του Νίκου Τζιόπα
Γραμματέα της Οργάνωσης Λαμίας του Εθνικού Μετώπου

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" 
της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013 
http://elkosmos.gr/

Δυστυχώς, η παράταξη των εθνικά σκεπτομένων Ελλήνων,  είναι επί 4 δεκαετίες περίπου, εγκλωβισμένη σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της, στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η οποία, είτε ευθέως, όπως φάνηκε με τις πρόσφατες συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, είτε πλαγίως, αμολώντας τα γνωστά… ακροδεξιά «μαντρόσκυλα» τύπου Ανδρεουλάκου παλαιότερα- Βορίδη σήμερα, πολεμά με λύσσα ότι εμφανίζεται στα δεξιά της. Υπάρχει βεβαίως και η ΕΞΑΓΟΡΑ βουλευτών της Εθνικής Παράταξης το 1977 μετά το μεγαλειώδες 6,82%. Ακόμη πιο παλιά, το 1974 κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική πολιτική σκηνή, συνθλίβοντας πολιτικά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, στέλνοντάς τον ισόβια στην φυλακή. Άρα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ  προσπαθεί να εκμηδενίσει τον εθνικό χώρο και, κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι η τελευταία, μια και δεν μπορεί με τίποτα να συγκροτήσει από μόνη της κυβερνητική πλειοψηφία, αφού αποτελεί ένα συνονθύλευμα δεξιών, κεντρώων, φιλελευθέρων και εσχάτως, εθνικοφιλελευθέρων πολιτικών δυνάμεων.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΟ»  ΤΗΣ ΝΔ

Είναι εντελώς ξεκάθαρο, ακόμη και σε αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, ότι αυτό που συνέβη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 είναι μια καθαρά πολιτική δίωξη, η οποία εντάσσεται στην γενικότερη τακτική της ΝΔ την οποία ασκεί επιμελώς: Το «κράτος δικαίου» είναι απλώς ένα εργαλείο στα χέρια της, αφού όπως ξεκάθαρα φαίνεται, το χρησιμοποιεί επιλεκτικά και ειδικά απέναντι στον εθνικό χώρο. Ειδικότερα στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, επέλεξε αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο για να το κάνει, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι ο χώρος που χαρακτηρίζεται ως Δεξιά, της ανήκει ολοκληρωτικά. 


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ανάμεσα στους αντιπάλους της ΝΔ στην προσπάθεια κυριαρχίας στον εθνικό χώρο, η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε ο πιο εύκολος από όλους. Κι όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά για το Μεταπολιτευτικό Σύστημα γενικότερα. Διότι όταν έχεις εισπράξει το 7% των ψήφων του ελληνικού λαού, όταν οι δημοσκοπήσεις σε φέρνουν στο 15% και πάνω, όταν διεκδικείς με αξιώσεις τον μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδος, κανένας Δένδιας και καμμιά ΝΔ δεν μπορεί να σε βάλει στο περιθώριο. Σε βάζει, όταν εσύ παίζεις σαν τα παιδάκια και ξεθυμαίνεις δίνοντας παραγγέλματα στο Μελιγαλά, ή ηδονίζεσαι με τις χαιρετούρες και τον ήχο των αρβυλών στην άσφαλτο. Όταν βρίζεις και απειλείς τους πάντες, με τον αέρα του ανέγγιχτου από οτιδήποτε. Όταν η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την πολιτική πάει περίπατο και η «αντίστασή» σου περιορίζεται σε συνθήματα και σε ένα στρατιωτικού τύπου κίνημα όπου η αλαζονεία περισσεύει. Όταν πιστεύεις στη δύναμη της γροθιάς και βάζεις από μόνος σου το μυαλό σου στο γύψο. Όταν αντί να μπεις στη βουλή και με τις ερωτήσεις σου να κολλήσεις στον τοίχο τους σάπιους αντιπροσώπους ενός συστήματος που ξεψυχά, εσύ τους αποκαλείς «γίδια» και νομίζεις πως κάτι πέτυχες. Και το χειρότερο όλων είναι, ότι το «λαικό κίνημα» που τόσο περήφανα λες ότι συγκρότησες, κάθεται μουδιασμένο και… παρακολουθεί φοβισμένο τον βέβαιο πολιτικό σου θάνατο, κρύβοντας τώρα τα λάβαρά σου και βγάζοντας τις αρβύλες.
 
Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναγνωρίζω στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής παλληκαριά και συνέπεια ως προς τα πιστεύω της. Όσο κι αν συμφωνώ με πολλές από τις θέσεις της, δεν έχουμε τα ίδια πιστεύω. Αλλιώς ονειρεύομαι την Ελλάδα και την Πολιτική. Όταν όμως χρησιμοποιεί τον Εθνικισμό  για να φτιάξει ένα συγκεκριμένο τύπο Έλληνα ο οποίος θα είναι βγαλμένος από ευρωπαικά εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα του μεσοπολέμου, έχω υποχρέωση να υπενθυμίσω σε όλους ότι Εθνικισμός, σημαίνει πρώτα και πάνω απ΄όλα Πολιτισμός. Το Μεταπολιτευτικό έκτρωμα αφελλήνισε την εθνική μας ζωή και διάβρωσε τον ελληνικό πολιτισμό μας. Γι αυτό και έφτασε στα όρια της κατάρρευσης. Η Χρυσή Αυγή του έδωσε ανάσα ζωής, παίζοντας τον ρόλο του απολύτου κακού. Από αφέλεια, ανικανότητα ή βλακεία; Δεν ξέρω. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου