Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

15 Ιουλ 2013

Κώστας Δημητριάδης στην Εθνοπάθεια, για την Κυπριακή Τραγωδία- Προδοσία

Στην ΕΘΝΟΠΑΘΕΙΑ της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2013,  ο Νίκος Τζιόπας "ανοίγει" τον ΦΑΚΕΛΟ της ΚΥΠΡΟΥ, ο οποίος αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της Μεταπολίτευσης. 
Καλεσμένος του, ο Κώστας Δημητριάδης- Μαυροσκούφης, συγγραφέας του βιβλίου ΚΥΠΡΟΣ 1974- Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των εκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ. Ένα βιβλίο που γράφτηκε μετά από 20ετή και πλέον έρευνα του συγγραφέα και παρουσιάζει στον ελληνικό λαό, άγνωστες πτυχές από την Κυπριακή Τραγωδία- Προδοσία.
Ένα βιβλίο που διαβάζεται με το μυαλό αλλά και την καρδιά.Παρέμβαση επίσης θα κάνει, εκ μέρους του συλλόγου "Βετεράνοι Αγωνιστές- Κύπρος 1974", ως εκπρόσωπος του συλλόγου για το νομό Φθιώτιδος, ο κ. Λάμπρος Αλεξιάς.
 
Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, μόνο στον AXIS RADIO www.axisradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου