2 Απρ 2013

ΚΚΕ: Οι υπερασπιστές του "λαού" πάντα υπέρ των εχθρών του ελληνισμού

Τα "φυλακισμένα μνήματα". Και νεκρούς τους φοβούνταν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές οι οποίοι έδιναν ταυτοχρόνως τα συγχάρητήριά τους στους κομμουνιστές!
Μετά την πρόσφατη αισχρή επίθεση του ΠΑΜΕ κατά των αγωνιστών του ΄21, το "κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας" (κατά Γ. Παπανδρέου) διά της νομαρχιακής του επιτροπής της Φθιώτιδας, έβγαλε μέσα από μία αισχρή και κατάπτυστη ανακοίνωσή του, όλη του την χολή ενάντια στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών) και του Αρχηγού της Στρατηγού Γρίβα Διγενή, ανήμερα της επετείου ενάρξεως του Κυπριακού Αγώνος (1η Απριλίου 1955).

Μέσα από μια παιδαριώδη και ανιστόρητη ανάλυση των ιστορικών γεγονότων, ανακάτεψε τον αγνό πατριωτικό αγώνα των Ελλήνων ενάντια στον Αγγλικό ιμπεριαλισμό με ... ολίγον από κεφαλαιοκρατία, εργατική τάξη, φασισμό και ρατσισμό! Έφτασε στο σημείο να ασχοληθεί ακόμα και με την... Μικρασιατική τραγωδία τη στιγμή που οι πάντες γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ διά του Γ. Γραμματέα του Νίκου Ζαχαριάδη έγραφε στις 12/7/1935 στον Ριζοσπάστη: "...Η Μικρασιατική εκστρατεία δεν χτυπούσε μόνο τη νέα Τουρκία, μα στρεφότανε και ενάντια στα ζωτικότατα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ…"
Το απόκομμα του "Ριζοσπάστη" με την "υπεράσπιση του λαού".
Μια ζωή με τους εχθρούς του ελληνισμού οι κομμουνιστές!

Το ίδιο επανέλαβαν λίγα χρόνια αργότερα συνεργαζόμενοι με τους Κυπρίους "συντρόφους" τους του ΑΚΕΛ, όταν αποκάλυπταν στους Άγγλους την πραγματική ταυτότητα του Γρίβα. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο ακόμη και το BBC να επαινεί το ΑΚΕΛ (29/8/1956) διότι: "Με τα φυλλάδιά του αντιτίθεται εις την ΕΟΚΑ και ζητεί συνέχισιν της εκεχειρίας και την ειρήνευσιν πράγμα που δεικνύει ότι το ΑΚΕΛ έχει συναίσθησιν των επιθυμιών του λαού". Εδώ να θυμίσω ότι ο... λαός, με ποσοστό 99% είχε ταχθεί στο δημοψήφισμα του 1950 υπέρ της ΕΝΩΣΗΣ την Κύπρου με την Ελλάδα!
Ποιόν ακριβώς "λαό" υπερασπίστηκαν οι Ελλαδίτες και Κύπριοι κομμουνιστές όταν πάντα σε κρίσιμες για το έθνος στιγμές, ήταν πάντα στο πλευρό των εχθρών του Ελληνισμού;
Ποιον ακριβώς «λαό» υπερασπιζόταν όταν ο ηρωικός στρατηγός Γρίβας με την τιμημένη αντιστασιακή οργάνωση «Χ» έδινε τον αγώνα του ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές, τη στιγμή που το Σοβιετικό παράρτημα (ΚΚΕ) σύναπτε συμφωνίες με τους κατακτητές στα πλαίσια της συνεργασίας Γερμανίας- Σοβιετικής Ενώσεως (Σύμφωνο Ρίππεντροπ- Μολότωφ); Και για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός (για τον οποίον τόσο κόπτεται το ΚΚΕ), μόνο μετά την επίθεση της Γερμανίας εναντίον της Σοβιετικής Ενώσεως (1941), το ντόπια κομμουνιστικά απολιθώματα άρχισαν να αναλαμβάνουν «δράσεις» εναντίον των Γερμανών. Και λέω δράσεις, διότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ μάχη έδωσαν ενάντια στους κατακτητές. Αυτές τις φύλαγαν για αργότερα, όταν οργάνωναν και διεξήγαγαν τον συμμοριτοπόλεμο εναντίον των Ελλήνων!


Ορισμένα δείγματα "υπεράσπισης του λαού" από τον κομμουνιστικό ΕΛΑΣ!

Και με περίσσιο θράσος, τολμούν σήμερα που τα εκλογικά ποσοστά τους κατακρημνίζονται, να ασχοληθούν με έναν λαό, ο οποίος στο σύνολό του επικροτούσε τον Κυπριακό Αγώνα για Λευτεριά και Ένωση.
Τους πληροφορούμε, ότι παρ΄όλο που το πολιτικό σύστημα τους φοβάται και τους γλύφει διαχρονικά, ιδιαιτέρως κατά την Μεταπολιτευτική περίοδο, οι Έλληνες εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου θα βρίσκονται πάντα παρόντες, για να θυμίζουν σε όλους, τον προδοτικό τους ρόλο ιστορικά και να φέρνουν στην επιφάνεια την μόνη ιστορική αλήθεια:
Το ΚΚΕ σε όλες τις μεγάλες και κρίσιμες μάχες του Ελληνισμού μόνο έναν λαό ΔΕΝ υπερασπίστηκε: Τον ελληνικό.



Νικόλαος Τζιόπας
Γραμματέας Οργανώσεως Λαμίας
Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου