Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

2 Φεβ 2013

Ο δήμος Ηλιουπόλεως προάγει τον.... τουρκικό πολιτισμό!

Στην εποχή της παράνοιας και της απεθνικοποιήσεως το είδαμε κι αυτό:
"Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», λαμβάνοντας υπ' όψιν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας, καθώς και την εθελοντική προσφορά πολλών εκπαιδευτικών, διευρύνει τον κύκλο μαθημάτων ξένων γλωσσών και οργανώνει δωρεάν μαθήματα Τουρκικών."

Για του λόγου το αληθές http://www.ilioupoli.gr/news/news-press/13-01-28/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD_%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82.aspx

Κατόπιν τούτου, τους απέστειλα το κάτωθι e-mail και προτρέπω όλους τους Έλληνες και ειδικά τους κατοίκους του δήμου Ηλιουπόλεως να κάνουν το ίδιο:

"Διάβασα σε ειδησεογραφικό site ότι ο δήμος σας οργανώνει τμήματα εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας με σκοπό να φέρει σε επαφή του πολίτες του δήμου σας με την ανατολική κουλτούρα. Σας υπενθυμίζω ότι είστε ένας δήμος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους (και θα είστε για πάντα, γι αυτό να είστε βέβαιοι) και σκοπός σας είναι να προάγετε τον Ελληνικό πολιτισμό.
Αφού σας δηλώσω ότι λυπάμαι για λογαριασμό σας, σας ενημερώνω ότι ενημερώνω και προτρέπω όλους τους φίλους μου (πρόσωπα, οργανώσεις, σωματεία) που βρίσκονται στο δήμο σας, να αντιδράσουν δυναμικά στις ανόητες πρωτοβουλίες σας και στις επόμενες εκλογές να σας στείλουν σπίτι σας.
Με καμμία εκτίμηση
Νικόλαος Τζιόπας
Λαμία "

e-mail επικοινωνίας δήμου Ηλιουπόλεως: info@politismos-ilioupoli.gr και info@ilioupoli.gr
Τηλεφωνο: 210 9940699
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου