Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

25 Νοε 2012

Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου, τίμησε το Γοργοπόταμο
Με κεντρικό σύνθημα "Στο Γοργοπόταμο νίκησαν οι Έλληνες, καμία δεξιά και καμία αριστερά", αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Λαμίας του Εθνικού Μετώπου τίμησε τους Έλληνες Πατριώτες που απέδειξαν με την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου πρίν ακριβώς από 70 χρόνια, ότι ο Ελληνικός λαός όταν είναι ενωμένος πραγματοποιεί θαύματα.


Ο Υπεύθυνος Οργανώσεως της Τ.Ο. Λαμίας, κ. Νικόλαος Τζιόπας, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των ηρώων.Η αντιπροσωπεία του Εθνικού Μετώπου
Το στεφάνι που κατέθεσε το Εθνικό Μέτωπο στο μνημείο των ηρώων.Η αφίσα της Τ.Ο. Λαμίας του Εθνικού Μετώπου για την 70ή επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου