Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

5 Οκτ 2012

Πανελλήνια συνάντηση Εθνικιστών στη Λαμία στις 14 Οκτωβρίου 2012

 
Η συνάντηση στη Λαμία θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2012, 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Σαμαράς» (Πλατεία Αθ. Διάκου).


Η εκδήλωση οργανώνεται κυρίως από τους συναγωνιστές Γ. Κατσίφα, Γ. Σαγιά και Ν. Τζιόπα, οι οποίοι δεν εκπροσωπούν κάποιο κόμμα, συλλογικότητα, οργάνωση, φορέα ή κάτι παρεμφερές, παρά μόνο τον εαυτό τους.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων (Λαμίας και Αναβύσσου) και είναι η τελευταία που οργανώνεται από τους συναγωνιστές της Λαμίας, στο πλαίσιο υλοποίησης ανάλογης δέσμευσης που είχε αναληφθεί μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών του Ιουνίου 2012.
Μετά και την 14-10-2012, συναγωνιστές οφείλουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλία για περαιτέρω προώθηση του ελληνικού εθνικισμού και στους οποίους θα σταθούμε ασφαλώς αρωγοί και συμπαραστάτες.

Η αναγγελθείσα συνάντηση απευθύνεται κατ’ αρχάς στους συναγωνιστές που είχαν συμμετάσχει στις δύο προηγούμενες. Επιπλέον, απευθύνεται σε δοκιμασμένους συναγωνιστές που είτε δεν είχαν ενημερωθεί γι’ αυτές είτε δεν είχαν καταφέρει να παρευρεθούν είτε δεν επιθυμούσαν να παρευρεθούν αλλά είχαν επικοινωνία μαζί μας εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους. Επίσης, απευθύνεται σε συναγωνιστές που εκπροσωπούν συλλογικότητες ή και σε μεμονωμένους συναγωνιστές. Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε άπαντες ότι η παρουσία όλων ανεξαρτήτως θα γίνει με το μοναδικό προσδιορισμό «συναγωνιστής» και επιπλέον δεν θα καταστεί δυνατόν να μιλήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά θα πρέπει να περιοριστούν στον ρόλο του παρατηρητή.

Σκοπός της συνάντησης είναι, σε πνεύμα συναγωνιστικής πειθαρχίας, η συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ελληνικού εθνικισμού. Επιπροσθέτως, σκοπός τής συνάντησης δεν είναι η δημιουργία αναχωμάτων στον αγώνα των απανταχού εθνικιστών, αλλά ο εμβολιασμός των προσπαθειών με τη δύναμη του ελληνικού εθνικισμού.

Ο ελληνικός εθνικισμός πρέπει να πείσει ότι μπορεί να γίνει η επιλογή των Ελλήνων αλλά και ότι δεν είναι αντίθεση αλλά θέση η οποία δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις και προοπτικές στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
Προς αυτήν την κατεύθυνση εκτιμούμε ότι πρέπει να είναι και η στόχευση της συναντήσεως αλλά και οι σύντομες τοποθετήσεις όσων κρίνουν πως έχουν να καταθέσουν συγκεκριμένες σκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στους Νικόλαο Τζιόπα (6976814416) και Γεώργιο Κατσίφα (6979728069 )

Για κρατήσεις στο ξενοδοχείο Σαμαράς τηλ 2231028971-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου