25 Ιουλ 2012

Η Lufthansa παραδέχεται ότι από λάθος χρησιμοποιεί το όνομα "Μακεδονία" για τα Σκόπια. Περιμένουμε να το διορθώσει...

Μια ενδιαφέρουσα αλληλογραφία έχω ξεκινήσει με τη Γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa. Σε παλαιότερο άρθρο μου ( http://tziopasinfo.blogspot.co.nz/2012/07/lufthansa.html ) είχα αναφερθεί σε επιστολή διαμαρτυρίας που τους απέστειλα με αφορμή ότι στην ηλεκτρονική τους σελίδα αναφέρουν τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία".
Στις 14 Ιουλίου 2012 μου απέστειλαν την κάτωθι απάντηση με την οποία με ευχαριστούν που τους ενημέρωσα για το ΛΑΘΟΣ. Παρ΄όλα αυτά, αρκεί μια επίσκεψη στη σελίδα της Lufthansa για να διαπιστώσει ότι ακόμα και σήμερα 25.7.2012, το.... ΛΑΘΟΣ παραμένει εκεί. Μετά από αυτό τους απέστειλα νέα επιστολή με την οποία του καλώ να μου απαντήσουν για τις προθέσεις τους αφού όπως παραδέχονται και οι ίδιοι στην απάντησή τους όχι μόνο γνωρίζουν το κανονικό όνομα της χώρας αλλά παραδέχονται ότι πρόκειται για λάθος.


Κατόπιν τούτου και αναμένοντας την απάντησή τους, καλό είναι να "φορτωθεί" το e-mail τους με μηνύματα διαμαρτυρίας, απειλώντας μάλιστα ότι ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ με την Lufthansa αν δεν διορθωθεί το όνομα. Ούτε εμείς, ούτε οι φίλοι μας τους οποίους και θα ενημερώσουμε καταλλήλως. Τα παραπονά σας μπορείτε να τα κάνετε κι από τη σελίδα τους:

3 σχόλια:

  1. απαιτω εδω και τωρα την αλλαγη του ονοματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε/η, δοκίμασε κι εδώ να τους τα πεις:
    http://www.lufthansa.com/nz/en/Contact-via-E-Mail?contactChannelIndex=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΤΗΝΝΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΕΙ ΤΠ FYROM ΠΟΥ Ο ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΧΡΙ
    ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή