19 Ιουν 2012

Τρία Μηνύματα και μια Γνώμη...

Πάντα, μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, ανοίγει στα κόμματα μια συζήτηση όσον αφορά το "μήνυμα" που έλαβαν από αυτή την αναμέτρηση, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα.
Προσπαθώντας να συνεισφέρω κι εγώ στο διάλογο που ήδη άρχισε στον ΛΑ.Ο.Σ., θα εκφράσω τις σκέψεις μου που αφορούν το μέλλον του και, κατά συνέπεια, το μέλλον του Πατριωτικού χώρου που με τιμή υπηρετώ εδώ και 3 περίπου δεκαετίες.
Μήνυμα θάρρους, ηθικής και αγωνιστικότητας: Το 1,5% μπορεί να μην επέτρεψε την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στη βουλή, έδειξε όμως ότι υπάρχει μια "μαγιά" Ελλήνων, η οποία δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς και διλλήματα και έδωσε τη μάχη έως και την τελευταία στιγμή με απίστευτη προσήλωση στο κόμμα και την ηγεσία του.
Μήνυμα ιδεολογικής συνέπειας: Το σύνολο των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. έδωσε την ψυχή του σε αυτή την άνιση προεκλογική μάχη, υπερασπιζόμενη την Εθνική ιδεολογία, μια και έκλεισε τα αυτιά του στις "σειρήνες" των δήθεν "Ευρωπαίων πατριωτών", που άλλη δουλειά δεν κάνουν από το να καπηλεύονται αισχρά τις ψήφους του Πατριωτικού χώρου εδώ και δεκαετίες αλλά και των "εθνικιστών", που νομίζουν ότι με "χαστούκια" και πρακτικές της δεκαετίας του ΄30, θα καταστήσουν τις πατριωτικές ιδέες κυρίαρχο ρεύμα στον Ελληνικό λαό.
Μήνυμα ορθής πολιτικής σκέψης: Είναι παραδεκτό από όλους τους Έλληνες, ότι πρώτος ο ΛΑ.Ο.Σ., έφερε προς συζήτηση θέματα όπως η Α.Ο.Ζ., συνεργασία με τη Ρωσία, εθνικός ορυκτός πλούτος κ.λ.π., "εμπλουτίζοντας" ακόμα και τα πολιτικά προγράμματα όλων των κομμάτων από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά.
Γνώμη μου είναι ότι η απουσία του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη από την Ελληνική βουλή, θα γίνει γρήγορα αισθητή στον Ελληνικό λαό. Αν συνεκτιμηθούν σωστά τα τρία μηνύματα που προανέφερα, θα τον αναζητήσουν ακόμη πιο γρήγορα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου