Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

22 Μαΐ 2012

Συνάντηση με το Νεοζηλανδό πατριώτη ηγέτη Winston Peters

Στην σύντομη συνάντηση* που είχα με τον ηγέτη του Πατριωτικού Κόμματος της Νέας Ζηλανδίας New Zealand first (πρώτα η Νέα Ζηλανδία), Winston Peters, είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του ιδεολογικά θέματα. Η ονομασία του κόμματός του δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρανοήσεις:  Όπως μου ανέφερε, «δεν υπάρχει τίποτα πιό γλυκό απ΄την Πατρίδα. Αγωνιζόμαστε για να συνεχίσουμε να ζούμε ως Νεοζηλανδοί». Του απάντησα ότι ακόμη κι αυτός που δεν είναι απόγονος του Σωκράτη, ξέρει ακριβώς πως να ιεραρχεί τις ένοιες αλλά και την φυσική πραγματικότητα.  Αφού μου μετέφερε τους χαιρετισμούς του στους Έλληνες Πατριώτες του ΛΑ.Ο.Σ. και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, μου πρότεινε να μετονομάσουμε το κόμμα μας  σε «Greece first» (Πρώτα η Ελλάδα). Του απάντησα ότι αυτό είναι το Σύνθημά μας.

Νίκος Τζιόπας

*Η συνάντηση έγινε στο Ελληνικό εστιατόριο Green Parrot, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Νέας Ζηλανδίας, Γουέλινγκτον, το οποίο λειτουργεί ανελλιπώς τα τελευταία 75 χρόνια, πάντα με Έλληνες ιδιοκτήτες.
Συνδέσεις:
New Zealand first :
http://www.nzfirst.org.nz
Winston Peters : https://www.facebook.com/winstonpeters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου