15 Μαΐ 2012

Άντε κλείστε κανένα λιμάνι...

Στις εκλογές της 6ης Μαίου, ο Ελληνικός λαός έστειλε διάφορα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το ψευτοδίλλημα μνημόνιο- αντιμνημόνιο «πέρασε» και είδαμε τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να πλειοψηφούν. Δώρο- άδωρο βέβαια για τους Έλληνες, μια και το ετερόκλητο σύνολο των κομμάτων που στήριξαν τις πολιτικές τους προτάσεις στο αντιμνημόνιο, όχι μόνο δεν κατάφεραν να συννενοηθούν μεταξύ τους αλλά και δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να το επιτύχουν. Για τον εντελώς απλούστατο λόγο, ότι αυτά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
Ένα θετικό, κατ΄εμέ, αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτές τις εκλογές, ήταν η αποδοκιμασία αυτών που ευθύνονται για την οικονομική, πολιτική και κοινωνική  παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας από τη «γενιά του Πολυτεχνείου».
Που απαξίωσε εντελώς την ιερή, από την αρχαιότητα κιόλας, έννοια της Πολιτικής και των Πολιτικών. 
Που έστησε ένα σοβιετικού τύπου κράτος-τέρας, εξυπηρετώντας μόνο την κομματική επιβίωση της εκάστοτε κυβέρνησης, βασισμένο στις πελατειακές σχέσεις.
Που κατάφερε να απομακρύνει τον Έλληνα από τις εθνικές αξίες και παραδόσεις του και να τον πείσει ότι είναι ένα «παγκόσμιο» ον, ο οποίος ντύνεται σαν Ιταλός, τρώει σα Γερμανός και διασκεδάζει σαν Αμερικάνος.
Που ξεχαρβάλωσε την Εθνική παιδεία μας, απομακρύνοντας την Ελληνική νεολαία από τα διδάγματα των φιλοσόφων, των ποιητών, των ηρώων μας.
Που κατάντησε την Ελλάδα κάτι μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας, με ταυτόχρονη διάλυση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής των Ελλήνων.
Που κατασπατάλησε επί 4 δεκαετίες τον πλούτο της χώρας και διέλυσε κυριολεκτικά την εθνική μας οικονομία με τα καταστροφικά αποτελέσματα που ζούμε σήμερα.
Ο λαός που αποθέωσε όσο κανείς τη συμμετοχή στα κοινά, έφτασε στο σημείο να μιλά με τους πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους ανθρώπους και τα κόμματα που συμμετέχουν στις πολιτικές διεργασίες. Κύρια ευθύνη για αυτό φέρουν οι κυβερνήσεις που προανέφερα κι αυτό εξέφρασε ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του. Έδειξε επίσης την προτίμησή του σε κυβερνήσεις συνεργασιών, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα, μια και τουλάχιστον στούς δύσκολους  καιρούς που ζούμε, το θεωρώ επιβεβλημένο.
Με κύριο σύμμαχο την απογοήτευσή του και την οργή του πήγε στις κάλπες ο Ελληνικός λαός. Και η οργή είναι πάντα κακός σύμβουλος. Κι αυτό επαληθεύτηκε περίτρανα με το τί ψήφισε:
Κάνοντας κυριολεκτικά μια τρύπα στο νερό, έδωσε ένα μεγαλοπρεπέστατο 35% στην κατακερματισμένη αριστερά! Την παράταξη, δηλαδή, η οποία κυριαρχεί ιδεολογικά στη μεταπολιτευτική Ελλάδα και η οποία ευαγγελίζεται ακριβώς αυτά για τα οποία οι Έλληνες πολίτες αποδοκίμασαν την ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.!!!
Μια αριστερά η οποία γοητεύεται από τον κρατισμό και την παρασιτική γραφειοκρατία.
Μια αριστερά την οποία ουδόλως απασχολεί εάν οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα λέγονται ακόμα Έλληνες σε 10- 20 χρόνια.
Μια αριστερά η οποία πρόθυμα ασχολείται με τους κομμουνιστές «ήρωες»και «διανοητές» της, αδιαφορώντας για την προβολή της πνευματικής κληρονομιάς , των πολιτιστικών και των Πατριωτικών επιτευγμάτων των Ελλήνων.
Μια αριστερά που αδιοφορεί για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών η οποία άμεσα απειλείται από τις ορδές των λαθρομεταναστών, τα δικαιώματα των οποίων, έχει αναλάβει εργολαβικά να υπερασπίσει.
Μια αριστερά η οποία επικροτεί δημόσια και ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ τη βία και την τρομοκρατία.
Μια αριστερά η οποία όχι μόνο απέδειξε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, αλλά και παίζει κορόνα- γράμματα το μέλλον μας στην Ευρώπη που είναι η ίδια η Εθνική μας επιβίωση, υποσχόμενη πράγματα που δεν γίνονται και ονειρευόμενη πολιτικές οι οποίες μας έφτασαν ακριβώς στο σημείο που είμαστε σήμερα.
Ως «νεοΠΑΣΟΚ» ευαγγελίζεται ένα νέο «λεφτά υπάρχουν».
Ε λοιπόν, σύντροφοι, λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αρκετά ταίσατε κουτόχορτο τον Ελληνικό λαό. Κι επειδή ως  Έλληνας Πατριώτης δεν βλέπω το κράτος παρά μόνο σαν μέσο εξυπηρέτησης του Έθνους, λέω ότι όχι μόνο ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά και ότι θα πρέπει να δουλέψουμε και να βγάλουμε. Τόσο απλά! Εάν η Ελληνική οικονομία δεν εκσυγχρονιστεί για να είναι σε θέση να ΠΑΡΑΓΕΙ, τότε αυτά που ζούμε σήμερα θα μας φαίνονται παραδεισένια σε πολύ λίγα χρόνια.  Εάν στην Ελλάδα δεν έρθουν επενδύσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας, δεν θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας. Εάν δεν ασκήσουμε ΕΘΝΙΚΗ πολιτική έναντι των γειτόνων που τόσο «αγαπάτε», δεν θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο. Εάν δεν δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από το κράτος στα χαρακτηριστικά αυτού του λαού, που μια ζωή ήταν λαός της Ελευθερίας και της Δημιουργίας, τότε πολύ φοβούμαι, ότι αν ποτέ με διαψεύσετε και συννενοηθείται μεταξύ σας, η Σοβιετική Δικτατορία θα μοιάζει «παιδική χαρά» μπροστά στον όλεθρο που μας περιμένει.
Ας τα έχει υπόψιν του αυτά ο Έλληνας ψηφοφόρος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Όσο για την αριστερά: Άντε κλείστε κανένα λιμάνι, μήπως και διαλύσετε και την τελευταία πηγή εσόδων μας για να καταφέρετε μέσα από το χάος που ονειρεύεστε, να επικρατήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου