8 Ιουλ 2011

Επιστολή στον ΑΝΤΕΝΝΑ για την "Τουρκολαγνεία" του

Κύριοι του Αντέννα

Από ότι φαίνεται και επειδή "κάνετε ότι θέλετε" σχετικά με την προβολή φιλοτουρκικών σειρών και εξυπηρετείτε προφανώς συμφέροντα κάθε άλλο παρά Ελληνικών και ασκείτε πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό προβάλλοντας μία άλλη πραγματικότητα, νομίζω ότι πρέπει και εμείς ως ακροατές ή φίλοι ακροατών να πράξουμε αναλόγως. Καταλαβαίνετε μόνο την γλώσσα την οποία μιλάτε και αυτή είναι απλά το βόλεμα και το χρήμα. Γι αυτό λοιπόν θα κανονίσουμε το κανάλι σας να φτάσει στον πάτο ακροαματικότητος εκεί οπου του αξίζει αφού η ποιότητα του καναλιού απο τότε που ξεκίνησε είναι πολύ χαμηλή. Η κρατική τηλεόραση ήταν τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα σαφώς ανώτερη του καναλιού σας, το οποίο με σαχλοεκπομπές και φθηνές σειρές προσπαθούσε να κρατήσει ψηλά την ακροαματικότητα.
Ένας Έλληνας μορφωμένος, ποτέ δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί τις εκπομπές του καναλιού σας, αλλά τι λέω; Μήπως Έλληνας (εάν γνωρίζετε αυτή η λέξη τι σημαίνει), θα μπορούσε ποτέ να παρακολουθεί προσβλητικές σειρές πληρώνοντας χρήματα σε τουρκικές σειρές και ηθοποιούς ενώ η οικονομία της Ελλάδος αυτή την περίοδο είναι τόσο πενιχρή; Όχι φυσικά!
Είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου πως δεν θα παρακολουθήσω ποτέ ξανά το κανάλι σας. Μαζί με μένα και πολλοί άλλοι για να σας στείλουμε εκεί που πραγματικά αξίζετε κι αυτό ειναι ο πάτος ακροαματικότητος.
Ντρέπομαι που η Ελλάδα "εκπροσωπείται" απο δουρείους ίππους του λόγου σας.
Με λύπη για το κατάντημα σας
Δρ Αγγελική Μπαρμπεροπούλου
Καθηγήτρια Φυσικών Καταστροφών
USC
Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου