17 Δεκ 2010

Καλό Αγώνα Συναγωνιστή



"Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό, δουλεύω για τον εαυτό μου. Θέλω να ξοδέψω την ψυχή μου μέσα στο έθνος μου, σε μια αλληλεγγύη με τους ομοφύλους μου".
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Διαβάζοντας αυτή τη φράση του Ίωνα Δραγούμη, σε ηλικία 14 ετών, συνειδητοποίησα ακριβώς το λόγο για τον οποίο αξίζει κάποιος, να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Ειδικά οι άνθρωποι που εμφορούνται από τις Εθνικές Ιδέες, δεν θα μπορούσαν να βρουν ιδανικότερο έναυσμα από αυτή τη φράση.
Στα χρόνια αυτά που ασχολούμαι με τον επονομαζόμενο "Πατριωτικό- Εθνικιστικό Χώρο" γνώρισα πάρα πολλούς συναγωνιστές. Άλλοι κινούνται ακόμα σε αυτόν το χώρο, άλλοι έφυγαν προς άλλες παρατάξεις, πιστεύοντας ότι εκεί θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις Εθνικές Ιδέες, ή απλώς λιποψύχησαν ή απλούστερα βολεύτηκαν!
Υπάρχουν και κάποιοι όμως, οι οποίοι έκλεισαν τα αυτιά τους στις "σειρήνες" και προτίμησαν να δώσουν την Εθνική μάχη, σαν Έλληνες: Τίμια και Αντρίκεια, αποκλείοντας από τις επιλογές τους κόμματα και παρατάξεις που ενώ τα περιέβαλε ένα "πατριωτικό" επικάλλυμα, στην πραγματικότητα αποτελούσαν έναν από τους πόλους διάλυσης της Εθνικής κοινωνίας.
Όνειρό μου ήταν και είναι, να βλέπω τέτοιους Συναγωνιστές στο Πολιτικό Προσκήνιο, ώστε οι Εθνικές Ιδέες να παίζουν Πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου.
Αποτελεί για μένα Ύψιστη Τιμή να αποκαλώ "Συναγωνιστή" το Θωμά Τουσιάδη, που χθες 16 Δεκεμβρίου 2010, ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.
Το τί ακριβώς σημαίνει αυτό για τη Στερεά Ελλάδα, τη Φθιώτιδα, τη Λαμία, την Ελλάδα, θα το μάθουν όλοι από 1η Ιανουαρίου, που αναλαμβάνει το πόστο του, ένας επί 50 χρόνια υπηρέτης, της Εθνικιστικής Ιδεολογίας.
Καλό Αγώνα Συναγωνιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου