1 Οκτ 2010

Στείλε το μήνυμα


Αγαπητή Συμπατριώτισσα, Αγαπητέ Συμπατριώτη

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές ως Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, του Ιατρού κ. Νίκου Παπανδρέου.
Έχοντας πάντα στη ζωή μου ως οδηγό, την αγάπη για τον τόπο μου, κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές δίπλα σε έναν άξιο άνθρωπο, που έχει δώσει με επιτυχία τις εξετάσεις του σε επαγγελματικό, πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, με την ελπίδα και την υπόσχεση να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την προκοπή όλης της Ρούμελης.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βρίσκεται η πατρίδα μας και η βαρύτητα που θα έχει ο ρόλος της Περιφέρειας, σε ζητήματα που αφορούν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, σε καλώ:

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ σε αυτούς, που κατάντησαν τη χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό, να ικετεύει τους ξένους προκειμένου να επιβιώσει.

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ σε αυτούς, που κατέστρεψαν οικονομικά την Πατρίδα μας, αφού στάθηκαν ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστούν τον πλούτο της και να αξιοποιήσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της (ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΥΠΕΔΑΦΟΣ), εκμηδενίζοντας ταυτόχρονα την ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ της ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ σε αυτούς, που οδήγησαν τη χώρα στη χαβούζα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και στο έλεος της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, της ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, της ΦΤΩΧΕΙΑΣ και της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ σε αυτούς, που στάθηκαν ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εκμεταλλευτούν τις δεκάδες ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΕΣ του Νομού Φθιώτιδος, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ιδιαίτερης Πατρίδας σου, τη στιγμή που θα μπορούσε η Φθιώτιδα, να αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες ΛΟΥΤΡΟΠΕΡΙΟΧΕΣ της Ευρώπης.

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ σε αυτούς, που κυβερνούν διαδοχικά την πατρίδα μας τα τελευταία 36 χρόνια, μια και εμπλέκονται άμεσα σε αυτές τις εκλογές, στηρίζοντας Υποψήφιους Περιφερειάρχες που προέρχονται από τα σπλάχνα τους.

Η ψήφος σου έχει δύναμη, αρκεί να το πιστέψεις και να σπάσεις τα δεσμά του δικομματισμού, στηρίζοντας σε αυτές τις εκλογές, την Πατριωτική Επιλογή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος

Το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ τιμώντας με, με την ψήφο σου
Για ένα μέλλον Αξιοπρεπές, Δίκαιο, Διάφανο, Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου