Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

4 Ιουν 2010

Επιστολή μου στον τοπικό τύπο για τα επεισόδια

Mε αφορμή την δικαστική εξέλιξη της υποθέσεως των "βανδάλων" που τρομοκράτησαν, προξένησαν υλικές ζημιές στην πόλη μας αλλά και τραυμάτισαν πολίτες και αστυνομικούς, και την "μαλακή"-κατά γενική ομολογία- αντιμετώπισή τους από το δικαστήριο, θα ήθελα να θέσω δύο δημόσια ερωτήματα, προς συζήτηση: Για ποιό ακριβώς λόγο κατηγορείται η Αστυνομία; Και, επιτέλους, τί αστυνομία θέλουμε; Γιατί, κάποτε, πρέπει σε αυτή τη χώρα, εκτός από το να ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ, να ΣΥΖΗΤΑΜΕ και να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Τζιόπας
Λαμία 3.6.2010

1 σχόλιο:

  1. Το αν έκαναν ή οχι τα ... παιδιά ζημιές , αυτό υπάρχει σε φωτογραφίες !!!!
    Όσο αφορά τους Αστυνομικούς , ήταν άψογοι , ΑΛΛΑ πάρα πολλοί λίγοι και χωρίς εξοπλισμό !!!!
    Τώρα όσο αφορά την πολιτεία που δεν έστειλε ενισχύσεις την μέρα των γεγονότων και την Δικαστική αρχή που τους έβγαλε ... καλά παιδιά , Αυτές θα αναλάβουν την ευθύνη των ζημιών ?????
    Υλικές , σωματικές και ψυχικές ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή