Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

9 Οκτ 2009

Ο συνήγορος του πολίτη δικαιώνει το ΛΑ.Ο.Σ.

Οι παρακάτω φράσεις απεικονίζουν πλήρως τις θέσεις του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού:
-"θα συνεχίσουν να έρχονται για χρόνια παράνομοι μετανάστες".

-"πρόβλεψη ενός «ενδιάμεσου σταδίου», πρώτα-πρώτα με οριοθέτηση της έννοιας του πολιτικού ασύλου"

"δεν μπορεί να δοθεί το μήνυμα ότι όποιος έρχεται εδώ, νομιμοποιείται".

-"καταγραφή των μεταναστών"

-"άσκηση πίεσης επί των ευρωπαϊκών χωρών, ώστε να επιμεριστεί το βάρος της μετανάστευσης"

Έχουν διατυπωθεί άπειρες φορές απ΄τον Πρόεδρο, τους βουλευτές, τα στελέχη του ΛΑΟΣ αλλά και από τον απλό καθημερινό Έλληνα που, ως γνωστόν, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις,στο μεγαλύτερο μέρος συμφωνεί με αυτές τις θέσεις.

Ανήκουν όμως στον κ. Γιώργο Καμίνη, Συνήγορο του Πολίτη, που στην ενημέρωση που έκανε στο Υπουργικό Συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, περιέγραψε με τις ανωτέρω φράσεις, όλες τις πτυχές του προβλήματος τις λαθρομετανάστευσης. Δεν άκουσα, φυσικά, να βγει κάποιος απ΄τους παρισταμένους υπουργούς και να χαρακτηρίσει ακραίο τον κ. Καμίνη. Σε αντίθεση βέβαια με την άθλια προπαγάνδα στην οποία έχουν επιδοθεί όλα τα κόμματα, με πρωτομάστορα τον τέως πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, εναντίον του ΛΑΟΣ και του Γιώργου Καρατζαφέρη προσωπικά.

Το άρθρο αυτό φιλοδοξεί να δώσει έστω και μια πρώτη μετεκλογική απάντηση στο προεκλογικό ερώτημα πολλών (είτε ψήφισαν το Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό, είτε όχι):

Γιατί να ψηφίσω ΛΑΟΣ;

Έπεται συνέχεια. Εγγύησή της, η αυξημένη μας πλειοψηφία στη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου