Το παρόν, προσωπικό μου ιστολόγιο, αποτελεί τόπο προβληματισμού για τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος μας. Στόχος μου είναι η υπεράσπιση και διάδοση της Εθνικής Ιδέας, της Φυσικής Ιδέας του Ανθρώπου. Και πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τον Έλληνα Άνθρωπο, ο οποίος κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο έχει και τώρα και πάντα, ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

24 Σεπ 2009

Στο σπίτι του κρεμασμένου...

Αιχμές αφήνει η Μαριέττα Γιαννάκου για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο υπήρχε φημολογία ότι θα τοποθετούνταν, παρά το γεγονός ότι η πρώην υπουργός έχει εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μπαίνουν άνθρωποι που δεν μπορούν να εκλεγούν. Εγώ μπορώ όποτε θέλω»! Τάδε έφη η υπουργός του "συνωστισμού". Πολύ εύκολα ξεχνούν οι νεοφιλελεύθεροι αστέρες τις πολιτικής ζωής. Η πρώην υπουργός αφού εξασφάλισε την πολιτική της επιβίωση μέσω ευρωκοινοβουλίου, μετά το χαστούκι των εκλογών το 2007, επανέρχεται με μια δήλωση που, αν μή τί άλλο, δείχνει το πόση αλαζονεία διακατέχει τα στελέχη της Ν.Δ. Το όλο θέμα "Γιαννάκου" μας έδωσε δύο ασφαλή συμπεράσματα: Πρώτον, ότι δίνοντας μεγάλο ποσοστό στον ΛΑΟΣ, οι Έλληνες μπορούν να ελπίζουν σε μια ισχυρή, εθνική αντιπολίτευση, όπως στο θέμα του βιβλίου ιστορίας της κ. Ρεπούση, αποτέλεσμα του οποίου ήταν και το βιβλίο να μην διδάσκεται στα σχολεία αλλά και να μην επανεκλεγεί η κ. Γιαννάκου. Δεύτερον, ότι αρκετά στελέχη της Ν.Δ. έχουν χάσει κάθε επαφή με τον ελληνικό λαό, αφού δεν φαίνεται να παίρνουν τα μηνύματα που εκείνος δίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου