20 Σεπ 2009

Αθήνα ή Μέκκα;

" Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009-Ολυμπιακό Στάδιο.
Χιλιάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στην «Αγορά» του Ολυμπιακού Σταδίου, για να προσευχηθούν με αφορμή το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού."
Αυτό λέει η είδηση! Εκείνο που πρέπει να μας πουν, αυτοί που έφτασαν την Ελλάδα στο σημείο, να "φιλοξενεί" 2.000.000 μουσουλμάνους είναι: ποιον ρώτησαν; Αυτό το όνειρο είχαν για την πατρίδα μας; Με ποιό δικαίωμα μεταβάλλουν μέρα με την ημέρα την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα; Δυστυχώς οι ευθύνες του λαού μας είναι τεράστιες. Η Ελλάς δέχεται εδώ και 20 χρόνια μια πρωτοφανή ΕΙΣΒΟΛΗ λαθρομεταναστών και ο άλλοτε περήφανος ελληνικός λαός εκλέγει αυτούς, που μόνο τους μέλημα είναι να μην τους πουν ρατσιστές. Όλες οι χώρες της Ευρώπης παίρνουν μέτρα για τη λαθρομετανάστευση μια και πλήρωσαν πολύ ακριβά τον "ανθρωπισμό" τους. Η Ελλάδα απ΄την άλλη έχει την ατυχία να διοικείται από ανθρώπους που ευχαριστούν τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα σαν χώρα διαμονής τους! Επειδή ο γράφων έχει υπάρξει μετανάστης, νομιμότατος και σε χώρα της Ευρωπαικής Ενώσεως θα ακολουθήσει μια περιγραφή γεγονότος:
Γερμανία 1998. Εθνικές εκλογές και σύμφωνα με όλες τις προεκλογικές δημοσκοπήσεις, ο συνασπισμός CDU-CSU (κόμματα της δεξιάς) προηγείται κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες των σοσιαλιστών (SPD). Όλα δείχναν καταποντισμό του καγγελαρίου Schroedder. Έχει προηγηθεί όμως η απονομή Γερμανικών διαβατηρίων σε 1.000.000 Τούρκους μετανάστες (άρα και δικαώματος ψήφου). Ο Γερμανός καγγελάριος (αυτοί οι σοσιαλιστές είναι παντού ίδιοι) επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου ρητορική υπέρ της Ευρωπαικής προοπτικής της Τουρκίας. Σε συνδυασμό με τις πλημμύρες στη Δρέσδη, λίγο πριν τις εκλογές και την επι τόπου εμφάνισή του στον τόπο της καταστροφής, φορώντας μπότες και αδιάβροχο φτάσαμε στην επομένη τον εκλογών να διαβάζουμε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων: ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΡΕΝΤΕΡ. Με λίγους ψήφους διαφορά ο παμπόνηρος καγγελάριος κέρδισε τις εκλογές και σε ένα μεγάλο βαθμό, το οφείλει στις ψήφους των Τούρκων που, προσέξτε, δεν ψήφισαν με βάση το συμφέρον της Γερμανίας αλλά της Τουρκίας. (Και καλά έκαναν!) Εκείνος, βέβαια, που τα πληρώνει όλα αυτά είναι ο γερμανικός λαός, που αδυνατεί να καθορίσει μόνος του το μέλλον και έχει καταντήσει να του ρυθμίζουν ξένοι τη ζωή του. Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να μην καταντήσει σαν το γερμανικό. Ο δρόμος είναι η κάλπη. Ψήφος στο Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό σημαίνει όχι σε πολιτικές που έχουν αποδεδειγμένα χρεοκωπήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου