19 Αυγ 2010

Αυτοδιοικητικές Εκλογές και η Στάση του ΛΑ.Ο.Σ.

Εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε δύο μήνες και τίθεται το ερώτημα για τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός. Ήδη, η συζήτηση έχει αρχίσει και ο Πρόεδρος, όπως και τα όργανα του κόμματος, έχουν αρχίσει τις επαφές και τις συζητήσεις με μέλη και στελέχη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. Κι επειδή ο ΛΑΟΣ είναι ένα κόμμα που ΣΥΖΗΤΑΕΙ, όλες οι απόψεις και θέσεις έχουν κατατεθεί και οι εσσωκοματικές διεργασίες έχουν πάρει σάρκα και οστά.
Κι επειδή πιστεύω ότι όποιος εμπλέκεται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με την πολιτική, θα πρέπει ΘΑΡΡΑΛΕΑ και μή υπολογίζοντας οποιοδήποτε κόστος να λέει την άποψή του, θα καταθέσω τη δική μου.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει αποδείξει τα 3 χρόνια που βρίσκεται στη βουλή, ότι ασκεί μια εποικοδομητική πολιτική, με βάση το συμφέρον της Πατρίδας και τίποτε άλλο. Έχει πάρει ΘΕΣΕΙΣ, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν όλους τους τομείς και με κόστος πολλές φορές, δεν δίστασε να πει θαρραλέα την άποψή του, ακόμη κι αν αυτή ερχόταν σε αντίθεση με τη λαική γνώμη. Το κοινοβουλευτικό του έργο είναι κατά κοινή ομολογία αξιοζήλευτο, όπως και οι παρεμβάσεις του στην κοινωνία. Ασκεί την πολιτική του με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, διαψεύδοντας τις ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ που καταστροφολογώντας μιλούσαν για "ακροδεξιό κίνδυνο", "αυγά του φιδιού" κ.λ.π.
Γνώμη μου είναι, ότι έχουμε τη δύναμη πλέον, να αντιπαρατεθούμε ΣΤΑ ΙΣΙΑ με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που εδώ και 35 χρόνια, ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ την Πατρίδα και το οποίο αποτελεί μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης του. Σε αντίθεση με τον ΛΑΟΣ, που δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα και σε κανέναν!
Η προσωπική μου εμπειρία από τις καθημερινές μου επαφές με τον κόσμο της Φθιώτιδας, συνηγορεί σε αυτό. Κι απ΄ότι μαθαίνω, το ίδιο ισχύει σε όλη την Ελλάδα.
Έχουμε τις θέσεις, έχουμε την εμπειρία, έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό. Ελπίζω μέσα από τη ΣΥΖΗΤΗΣΗ να έρθει και η ΑΠΟΦΑΣΗ.
Το Πατριωτικό κίνημα να εκφραστεί ΑΥΤΟΝΟΜΑ όπου μπορεί, στηρίζοντας ταυτόχρονα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ υποψηφίους, όπου δεν είναι δυνατή η αυτόνομη κάθοδος.
Είμαστε οι ρυθμιστές των εξελίξεων. Όταν εμείς το πιστέψουμε, το πολιτικό σύστημα θα το πάρει απόφαση.

2 σχόλια:

  1. Συναγωνιστή Νίκο συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου. Πρέπει ο ΛΑ.Ο.Σ. να κατεβάσει όπου μπορεί δικούς του συνδυασμούς. Η συμμετοχή σε συνεργασίες θα πρέπει να είναι η τελευταία λύση. Και τότε βέβαια θα πρέπει να στηριχθούν οι πατριώτες υποψήφιοι ώστε η φωνή μας να ακούγεται όσο το δυνατό περισσότερο. Το να είμαστε ρυθμιστές των εξελίξεων επαφίεται σε μας. Δεν γνωρίζω τι έχει αποφασιστεί για την Περιφέρεια και τους Δήμους μας αλλά αν αποφασίσεις να είσαι υποψήφιος θα έχεις την στήριξή μου. Άλλωστε εμείς που σε γνωρίζουμε χρόνια ξέρουμε ότι υπήρξες υποψήφιος παλαιότερα σε πολύ πιο δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις με πολύ λιγότερες δυνατότητες σε σχέση με τους υποψηφίους του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Τώρα που αυτό καταρρέει πρέπει να αναδυθούν οι πατριωτικές δυνάμεις του Έθνους. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν, ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι ανοϊκοί για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή