3 Μαΐ 2010

Η ιδεολογία της "κεραμίδας" και η ευθύνη του λαού


''Σιχαίνομαι τη φρονιμάδα σου.Αν μπορούσα να καταστρέψω μονος μου το κρατος το Ελληνικό θα το έκανα αμεσως.Τι χρησιμεύει ενα κράτος Ελληνικό που αντί κάθε άλλη εξωτερική πολιτική διορίζει προξένους στην Ανατολή και πρεσβεις στη Δυση και τους ξεπροβαδίζει με την μονάκριβη ευχή και οδηγία ''προσέχετε να μην γεννάτε ζητήματα'', Αν το κράτος δεν νοιώθει τι μπορεί και τι πρέπει να κάνει, δεν αξίζει να ζει". ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ.
Ως πιστός της εθνικιστικής ιδεολογίας απ΄τα παιδικά μου χρόνια, δεν υπέπεσα ΠΟΤΕ στο ολίσθημα να ψηφίσω στις εκλογές ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
Ήταν αρχές της δεκαετίας του ΄80, μια εποχή που ο πόλεμος ενάντια σε κάθε Εθνικό, ήταν στην ημερήσια διάταξη (ειδικά από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ-η ΝΔ κράτησε τα προσχήματα μερικά χρόνια ακόμη). Μια εποχή, που το να έχεις κάποιο "μέσον" για να διοριστείς σε κάποια δημόσια υπηρεσία ή στον ελληνικό στρατό, αποθεώθηκε όσο ποτέ στην Ελλάδα. Την εποχή που οι "κλαδικές" του ΠΑΣΟΚ, κυριολεκτικά οργίαζαν, μιμούμενες στο ακέραιο γκεσταπίτικες και γκαγκεμπίτικες πρακτικές, θυμάμαι την αγάπη μου για τον Ελληνικό Στρατό και τις απέλπιδες προσπάθειές μου να ενταχθώ σε αυτόν μια και η περιβόητη "Πράσινη Κάρτα", όχι μόνο μου έλειπε αλλά αρνιόμουν πεισματικά και να την πάρω. Ήταν η εποχή, της ιδεολογίας του "κεραμιδιού". Όλοι κοιτούσαν να βολέψουν τα παιδιά τους στο δημόσιο για να έχουν τα τέκνα τους, ένα κεραμίδι να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους. ( γνωστό σε όλους ως "βόλεμα").
Τα χρόνια πέρασαν κι αφού το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε 2 τετραετίες, εν μέσω σκανδάλων έφυγε από την εξουσία για να το διαδεχθεί η "μεγάλη φιλευλεύθερη παράταξη". ΑΠΑΛΛΑΓΗ γράφαν οι Νεοδημοκράτες στους τοίχους (σε αντιπαράθεση με το σύνθημα ΑΛΛΑΓΗ των σοσιαλιστών της κακιάς ώρας). Η αλήθεια είναι πως από δαύτους, άκουγα συνέχεια ότι τα οικονομικά της χώρας χρειάζονται νοικοκύρεμα. Άκουγα για κλέφτες που διέλυσαν τα οικονομικά της χώρας την 8ετία του ΠΑΣΟΚ αλλά τιμωρίες δεν είδα. Αντίθετα, είδα ένα "ειδικό δικαστήριο-οπερέτα" (επί οικουμενικής κυβερνήσεως με τη συμμετοχή του...ΚΚΕ!!!), στο οποίο ο ΒΑΣΙΚΟΣ κατηγορούμενος (Ανδρέας Παπανδρέου) αρνήθηκε να παραστεί και, φυσικά, αθωώθηκε! Άκουσα επίσης τον "εθνάρχη" για μερικούς Έλληνες-ελπίζω λίγους σήμερα, να διαφωνεί με τις δίκες πρώην πρωθυπουργών. Να θυμήσω εδώ, ότι η ΝΔ έχασε την κυβέρνηση γιατί ο Υπουργός Εσωτερικών της κυβερνήσεώς της και σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, απεχώρησε, κατηγορώντας τον τότε Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για μειοδοτικούς χειρισμούς στο θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, αφού βέβαια είχε πρώτα φροντίσει να γεμίσει την Ελλάδα με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Φυσικά η ιδεολογία του κεραμιδιού "τιμήθηκε" δεόντως από λαό και κυβέρνηση, όπως και από την επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με Ανδρέα Παπανδρέου αρχικά και Κώστα Σημίτη στη συνέχεια. Ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του ως πρωθυπουργός λέγοντας το ΓΛΟΙΩΔΕΣ εκείνο "Ευχαριστώ τους Αμερικανούς" μέσα στην ελληνική(;) βουλή μετά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το ΡΕΖΙΛΕΜΑ των Ιμίων. Όσον αφορά τις θυσίες και το νοικοκύρεμα που ζήτησε κι αυτός από τον ελληνικό λαό, αυτά συνεχίστηκαν κανονικότατα για να μπορέσει η χώρα να μπεί στην ΟΝΕ. Όπως επίσης και το σύστημα "κεραμίδι" αφού οι ακατάσχετες προσλήψεις συνεχίστηκαν κανονικά. Κι αφού οι μισοί Έλληνες τό ΄ριξαν στο χρηματιστήριο ενθαρρυνόμενοι από κυβερνητικούς παράγοντες οι οποίοι δήλωναν σε κάθε ευκαιρία ότι το Χρηματιστήριο αποτελεί καθρέπτη της Ελληνικής Οικονομίας, ήρθε η κατάρρευση δίνοντας το δικαίωμα στην αντιπολιτευόμενη ΝΔ να μιλάει για σκάνδαλο. Το οποίο, βέβαια, το 2004
που ανέλαβε την εξουσία αρνήθηκε να διαλευκάνει, στα πλαίσια της "επανίδρυσης" του κράτους που είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό. Θέλοντας να δώσει ένα τόνο Αξιοκρατίας στην κυβέρνησή του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο οποίος στην πρώτη του προεκλογική εκστρατεία ως υποψήφιος βουλευτής είχε τυπώσει αφίσσες με αυτόν και το θείο του-αυτό ήταν το μόνο του προσόν), ΔΙΟΓΚΩΣΕ το δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ. Κι απ΄την άλλη μεριά έμπαζε και την υπερήφανη νεολαία της Ελλάδας στο δημόσιο, με τα περίφημα "στέιτζ".
"Ξέχασε" βέβαια κι αυτός, τις κατηγορίες που απηύθηνε προεκλογικά στο ΠΑΣΟΚ για τα μεγάλα σκάνδαλα, μια και τον απασχολούσαν άλλα πράγματα όπως η Ευρωπαική Προοπτική της Τουρκίας και η νομιμοποίηση των παρανόμων μεταναστών. Ίσως και να διαισθάνθηκε ότι υπό το βάρος των σκανδάλων θα οδηγούνταν εκτός εξουσίας και η δική του κυβέρνηση, όπως και έγινε μετά 5ετίας, συνεπικουρούμενη από την κακή κατάσταση της οικονομίας. Να συμπληρώσω εδώ ότι αυτή η πτώση έγινε ΑΜΑΧΗΤΙ, προδίδοντας προγράμματα, ιδέες και ανθρώπους.
Και φτάσαμε αισίως, στο σωτήριο έτος 2009, που το ΠΑΣΟΚ με κεντρικό του σύνθημα ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, κατόρθωσε να κερδίσει τις εκλογές। Και μέσα σε 6μόλις μήνες, μάθαμε ότι, όχι μόνο ΔΕΝ υπήρχαν λεφτά, αλλά η κατάσταση είναι τόσο τραγική, όσο ακριβώς μας είχε προειδοποιήσει προεκλογικά ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, παρεπιπτόντως, "ξέχασε" να μας το πει, τα πεντέμιση χρόνια που κυβερνούσε. Αλλά είπαμε, αυτοί οι Νεοδημοκράτες είχαν άλλες δουλειές να κάνουν.
Στα νύχια του Δ.Ν.Τ., λοιπόν η πατρίδα μας, με δεδομένες τις πολιτικές ευθύνες, αυτών που επί 36 χρόνια ασκούν την εξουσία. Μεγάλος χαμένος, ο Ελληνικός λαός, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην βάλει το κεφάλι του "κάτω από ένα κεραμίδι", αλλά να του έρθει το κεραμίδι στο κεφάλι. Ελπίζω, για το καλό της Πατρίδας, να αντιδράσει έγκαιρα στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια της, συνειδητοποιώντας τις τεράστιες ευθύνες του. Με δεδομένη πλέον, την παρουσία του ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥ Πατριωτικού Κινήματος των τελευταίων ετών, στην κεντρική πολιτική σκηνή, έχει συμπαραστάτη. Ας σταματήσει λοιπόν να σκέφτεται την κεραμίδα κι ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Γιατί Πατρίδα δεν μόνο το σήμερα, αλλά οι γενιές που έζησαν και θα ζήσουν. Κι όπως λέει ένας συναγωνιστής μου, το Ελληνικό Έθνος έρχεται από μακρυά και θα πάει πολύ μακρύτερα. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ.

5 σχόλια:

  1. Εγκρίνω επαυξάνω και συμπληρώνω


    ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    Αγαπητοί φίλοι
    Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία. Όχι χρόνια , δεκαετίες, τα ίδια και τα ίδια . Ο “χώρος” . Ο περιβόητος “χώρος” . Ποιος “χώρος”; Ο εθνικιστικός; Ο πατριωτικός; Ο δεξιός; Ο ακροδεξιός ; Ο εθνικός; Αυτός λοιπόν “ χώρος”, ο όπως θέλετε πέστε τον, ο χώρος ό οποίος περιλαμβάνει οπωσδήποτε καλούς Έλληνες , πρέπει να έχει φωνή , φωνή σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε εκδήλωση πολιτικού – εθνικού ενδιαφέροντος, αλλά και να μπορεί να επηρεάζει τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας.
    Προσπάθειές πολλές από την μεταπολίτευση και μετά . Τι να θυμηθώ , τι να ξεχάσω ; Κ4Α , ΕΔΕ ( Γαρουφαλιάς ) Κόμμα Προοδευτικών ( Μαρκεζίνης ) ΕΠΕΝ , ΕΠ , ΕΝΕΚ , Κόμμα Ελληνισμού ( Σοφιανόπουλος ) , Χρυσή Αυγή , Ελληνικό Μέτωπο (Βορίδης ) , Πρώτη Γραμμή ( Κ. Πλεύρης) ίσως και κάποιοι άλλοι και κάποιες άλλες κινήσεις που μου διαφεύγουν . Η γνώμη μου ; Όλοι άξιοι ! Άλλοι ποιο σωστοί άλλοι λιγότερο , άλλα όλοι άξιοι αγωνιστές. Άξιοι γιατί λίγοι αυτοί , χωρίς χρήματα , χωρίς μέσα , τόλμησαν και αντιστάθηκαν στο σύστημα , τόλμησαν και πολέμησαν το κατεστημένο. Και το ότι κάποιοι από αυτούς που ανέφερα παραπάνω εξακολουθούν να υπάρχουν στην πρώτη γραμμή της μάχης σήμερα , είναι νίκη. Όμως αυτοί οι πανάξιοι αγωνιστές , οι αγνοί (θέλω να πιστεύω ) ιδεολόγοι , είναι αξιοθαύμαστοι για ένα πράγμα , γιατί τόλμησαν και αγωνιστήκαν. Τελικά όμως ποτέ κανείς από αυτούς δεν μπόρεσε να επηρεάσει ουσιαστικά τα πολιτικά πράγματα της χώρας μας.
    Ας βλέπουμε τα πράγματα ψύχραιμα και ανεπηρέαστοι από τις ελπίδες μας και τις επιθυμίες μας . 30 χρόνια αγώνες για τον εθνικισμό και την πατρίδα .Αυτό είναι νίκη . Μια ιδεολογική νίκη αλλά ταυτόχρονα και μια πολιτική ήττα . Σαφώς πολιτική ήττα αφού μετά από 30 χρόνια, η εθνικιστική – πατριωτική φωνή στην Ελληνική βουλή ήταν ανύπαρκτη . Θυμάμαι τον Δεκέμβριο του 1980 όταν διάβαζα το πρώτο τεύχος της Χρυσής Αυγής. Πόσο το είχα χαρεί! Και το 1994 για πρώτη φορά η Χ.Α. κατέβηκε στις Ευρωεκλογές και πήρε 0,11% , κάθε αρχή και δύσκολη είπα και μετά από 15 χρόνια στις Ευρωεκλογές του 2009 πήρε 0,46% ( ο…Βεργής πήρε 0,61%...) και στις πρόσφατες βουλευτικές 0,29% . 1980- 2009 , 30 χρόνια αγώνα και 0,29% και δεν νομίζω ότι, λογικά, μπορούμε να περιμένουμε και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο τα επόμενα 30 χρόνια. Όμως η Ελλάδα χάνεται , η Ελλάδα χρειάζεται εθνικιστές , χρειάζεται πατριώτες πολιτικούς που θα υπερασπίζονται και θα προβάλουν τις εθνικές θέσεις και θα μπορούν να επηρεάζουν τα πολιτικά δρώμενα τώρα! Όχι μετά από 100 χρόνια .
    Το ΕΝΕΚ , Αξιοθαύμαστη προσπάθεια , ανεπανάληπτη θα έλεγα. Έφτιαξε , δημιούργησε εθνικιστές επιπέδου. Έφτιαξε αγωνιστές . Μπορώ να πω ότι σήμερα δεν υπάρχει εθνικιστής που να μην δημιουργήθηκε ή να μην πέρασε από το ΕΝΕΚ. Όμως , εκλογές 1984 ΕΝΕΚ 0,09% , εκλογές 1989 ΕΝΕΚ 0,23% και…..τέλος. Παράδειγμα και θρίαμβος εθνικιστικού αγώνα αλλά πολιτικό αποτέλεσμα μηδέν. Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
    Να θυμηθώ και τον Κ. Πλεύρη με το Κ4Α παλαιότερα και την «Πρώτη Γραμμή» ποιο πρόσφατα . Ποιος μπορεί , ποιος διανοείται να αμφισβητήσει την ιδεολογική προσφορά του Κ.Π. Κανείς . Όμως πολιτικό αποτέλεσμα μηδέν
    Και τελευταία άφησα το «Ελληνικό Μέτωπο» του Μ. Βορίδη . Θα έλεγα , ότι το καλύτερο , θα έλεγα μια προσπάθεια που χρησιμοποίησε τα διδάγματα και την πείρα όλων των προηγούμενων , μια κίνηση στελεχωμένη από άτομα καταξιωμένα , νέους, πατριώτες, μορφωμένους , αγωνιστές ,εθνικιστές και με αρχηγό πανάξιο, τον Μ. Βορίδη . Πρώτη εμφάνιση στην πολιτική σκηνή , αποτέλεσμα 0,03% και μετά από χρόνια αγώνα αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές κάτι γύρω στο 0.4%!...Προσφορά στον ιδεολογικό αγώνα ; Προσφορά στο ιδεολογικό οπλοστάσιο ; Τεράστια ! Παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα , στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος ; Μηδέν . Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και αυτήν πρέπει να βλέπουμε για να βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και την ίδια στιγμή, που από την μια μεριά υπήρχαν η ασυμβίβαστη και αδιάλλακτη Χ.Α. και ο πολιτικοποιημένος εθνικισμός του Ε.Μ., υπήρχε και ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος μιλούσε την γλώσσα που καταλάβαινε ο απλός Έλληνας στην Αθήνα , στην Καρδίτσα , στο τελευταίο χωρίο της Ελλάδας. Δεν χρησιμοποιούσε τον ακραίο εθνικισμό της Χ.Α που κάποιους τρομάζει και σε άλλους δίνει όπλα να μας πολεμούν , ούτε τον επιστημονικό εθνικισμό του Ε.Μ. που δεν αγγίζει τον απλό καθημερινό Έλληνα γιατί απλά δεν τον καταλαβαίνει.. Με άλλα λόγια χρησιμοποίησε πατριωτισμό εκλαϊκευμένο , εθνικισμό με απλά λόγια, πολιτικό λόγο που τον καταλαβαίνει ο απλός Έλληνας , πολιτικό λόγο που θέλει να ακούει ο απλός Έλληνας . Αποτέλεσμα ; Με το καλημέρα σας 2,9% !... Και στην συνέχεια , αφού σκοπός του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν (και πολύ σωστά) να μπει στην βουλή , άρχισαν τα πολιτικάντικα παιχνίδια . Μια δεξιά ,μια λίγο αριστερά , μια μαύρο μια κόκκινο, λίγο σκληρός ,λίγο μαλακός, μια μπρος μια πίσω. Αυτή είναι η πολιτική , αυτό είναι το πολιτικό παιχνίδι. Και το έπαιξε καλά το παιχνίδι και σε τρία χρόνια το 2,9% έγινε 3.8% και να 10 πατριώτες βουλευτές στην βουλή για πρώτη φορά στα χρονικά. Τώρα μη μου πει κανείς ότι οι 10 βουλευτές δεν ήταν όλοι αρκετά εθνικιστές Ας πούμε ότι είναι οι 8 ή οι 5 ή ο ένας , όμως σίγουρα μια κάποια εθνικιστική φωνή ακούστηκε για πρώτη φορά στην βουλή των Ελλήνων και πριν από μήνες οι 10 βουλευτές έγιναν 15 . Μας αρέσει δεν μας αρέσει , η πράξη απέδειξε , ότι η πολιτική του ΛΑ.Ο.Σ. αποδίδει . Αν ο Μ. Βορίδης επέμενε με το Ε.Μ. σήμερα θα είχε πετύχει ένα 0.6% άντε ίσως ένα εκπληκτικό…. 1% και σίγουρα στην βουλή δεν θα ήταν. Και να σας πω ; Προτιμώ να μιλάει όπως μιλάει στην βουλή και να τον ακούει όλη η Ελλάδα παρά να μιλάει με τον καθαρό σκληρό εθνικιστικό λόγο και να τον ακούν 30-40 άτομα σε κάποια γραφεία του Ε.Μ. ,γι’ αυτό και θα ήθελα να ήταν εκλεγμένοι στην βουλή και ο Ν. Μιχαλολιάκος και ο Κ. Πλευρης και ο Δ. Ζαφειρόπουλος .
    Πρέπει να καταλάβουμε και να χωνέψουμε και να το θεωρούμε δεδομένο , άλλο πολιτική και άλλο ιδεολογία και ιδεολογικός αγώνας. Όταν αποφασίζεις να κάνεις πολιτική , όταν αποφασίζεις να μπεις στο παιχνίδι τής πολιτικής πρέπει να αποφασίσεις ότι θα παίξεις με τους κανόνες και τους όρους που έχει βάλει και σου επιβάλει το κατεστημένο . Θα πρέπει να γίνεις και…. πολιτικάντης χωρίς βέβαια να παραδίνεσαι στο κατεστημένο, χωρίς να χάνεις τους στόχους σου , χωρίς να προδίνεις τα ιδανικά σου και την ιδεολογία σου. Όμως θα πρέπει… μια στο καρφί και μια στο πέταλο ,θα πρέπει μια …ακροδεξιός και μια…..λίγο αριστερός . Αν δεν το παίξεις έτσι το έχασες το παιχνίδι. Αν επιμένεις να είσαι και να κάνεις πολιτική ,σήμερα ,σαν αδιάλλακτος ,ασυμβίβαστος εθνικιστής ( π.χ. Χ.Α. ) μπράβο, αλλά το έχασες το παιχνίδι, το πολιτικό παιχνίδι, γιατί δεν κάνεις πολιτική ,κάνεις ιδεολογικό αγώνα. Αν επιμένεις στον σοβαρό επιστημονικό εθνικιστικό λόγο του Ε.Μ. μπράβο σου, αλλά δεν κάνεις πολιτική , δεν επηρεάζεις την πολιτική ζωή της χώρας. Αυτά λέει η πρακτική ,αυτά είναι τα συμπεράσματα μετά από 35 χρόνια αγώνων ,αυτά λεν οι αριθμοί , τα αποτελέσματα των εκλογών . Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν . Είναι αριθμοί . Όσοι δεν τα βλέπουν εθελοτυφλούν , στρουθοκαμηλίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την στιγμή το ζητούμενο είναι η παρουσία εθνικιστών στα πολιτικιά δρώμενα της πατρίδας μας.
    Καλές οι ιδεολογικές θέσεις της Χ.Α., είναι μπούσουλας για όλους τους εθνικιστές . Στηρίξτε και προστατέψτε τους αγωνιστές της Χ.Α. όταν κατασυκοφαντούνται από το κατεστημένο για να μπορούν να συνεχίσουν τον σκληρό και τόσο χρήσιμο ιδεολογικό τους αγώνα . Αλλά η Χ.Α. ποτέ δεν θα παίξει ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας . Εξαιρετική η πρόθεση που εκδηλώθηκε τους τελευταίους μήνες από τους αγωνιστές του ΕΝΕΚ να δημιουργήσουν μια δεξαμενή εθνικιστικής σκέψης . Ο εθνικισμός πρέπει να έχει άποψη για όλα. Για το κάθε πρόβλημα που απασχολεί την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο . Πολιτική , οικονομία, επιστήμη, τέχνη, κοινωνία, οικολογία. Για όλα πρέπει να έχουμε θέσεις εμείς οι εθνικιστές . Εξαιρετική η ιδέα λοιπόν που πρέπει όλοι να στηρίξουμε στην οποία πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε , αλλά βέβαια και αυτή η θαυμάσια κίνηση , που ελπίζω να υλοποιηθεί σίγουρα δεν δίνει λύση στο πολιτικό πρόβλημα .
    Και τέλος φτάνουμε στον ΛΑ.Ο.Σ. Αυτή την στιγμή ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι η κοινοβουλευτική έκφραση του εθνικισμού . Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει αυτό είναι . Γνήσιος εθνικισμός; Νερωμένος ; Ξεθωριασμένος ; Καλημένος ; Αυτός είναι! Πρέπει να τον στηρίξουμε , για να δυναμώσει , πρέπει να βοηθήσουμε, αν θεωρούμε ότι δεν είναι αρκετά καλός, να γίνει καλύτερος. Ο εθνικισμός μέσω Χ.Α. ή μέσω ΕΝΕΚ ή μέσω Ε.Μ. δεν μπόρεσαν και είναι σίγουρο ότι ούτε στο ορατό μέλλον θα μπορέσουν να φτάσουν στην βουλή και να παίξουν κάποιο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας πράγμα που καλώς ή κακώς είναι το ζητούμενο στα δύσκολα και κρίσιμα χρόνια που περνάμε. Για να μπει σήμερα κάποιος στην βουλή όπως μπήκε ο Θ. Πλευρης ή ο Αδ. Γεωργιάδης ή οι άλλοι βουλευτές του ΛΑΟΣ χρειάζεται , χωρίς να πουλάς τα πιστεύω σου , χωρίς να απαρνιέσε τις ιδέες σου να γίνεις και λίγο πολιτικάντης , να παίξεις λίγο θέατρο , να λειτουργήσεις λίγο όπως οι άλλοι βουλευτές , τα άλλα κόμματα, αλλιώς , καλός ο Μιχαλολιάκος , κορυφή αναμφισβήτητα ο Κ. Πλεύρης αλλά στην βουλή δεν μπαίνουν . Και βεβαίως δεν έχω την απαίτηση από αυτούς τους δύο να το παίξουν ….. «Μαυρογιαλούροι» αλλά δεν πρέπει αυτοί και κάποιοι άλλοι να ξεχνούν, ότι πρέπει τελικά και κάποιοι να είναι μέσα στην βουλή και να μιλούν πατριωτικά.
    Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι άνθρωποι του χώρου μας που επί χρόνια πολλά ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά τα απλά πράγματα , δεν το πιστεύω με τίποτα και δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείται αυτή η αντιπαλότητα. Ο εθνικισμός , το πατριωτικό κίνημα χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στις σημερινές κρίσιμες καταστάσεις εκπροσώπηση και στο εθνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, εκπροσώπηση που απέτυχαν να μας δώσουν ΕΠ, ΕΠΕΝ, ΕΝΕΚ, Χ.Α., ΕΜ και άλλοι . Ο μόνος που το πέτυχε, με τον τρόπο που ενεργεί είναι, το ξαναλέω, μας αρέσει δεν μας αρέσει , ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης. Εάν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο με μεγάλη χαρά και πρόθυμοι για όλα, να τον ακούσουμε . Πάντα ψάχνουμε για το καλύτερο , πάντα θα ψάχνουμε για το καλύτερο . Ας ακουστούν λοιπόν προτάσεις , άλλα όχι προτάσεις που θα μας γυρίσουν πίσω στο 0,1% ή στο 0,2% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα δεν υπάρχει καιρός για παιχνίδια ,δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
    Η Χ.Α. μια πολύχρονη ιδεολογική προσπάθεια . Ο σκληρός εθνικιστικός λόγος . Καλώς υπάρχει και να συνεχίσει να υπάρχει . Την στηρίζουμε , να την στηρίζεται όλοι . Χρειάζεται . Προσφέρει . Η « δεξαμενή σκέψης » που σκέφτονται να δημιουργήσουν οι αγωνιστές του ΕΝΕΚ , εξαιρετική ιδέα . Την χρειαζόμαστε . Πρέπει να υπάρχει. Πρέπει να δημιουργηθεί και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε γι’ αυτό. Και σήμερα ο ΛΑ.Ο.Σ. , αύριο ίσως κάτι άλλο, στην βουλή . Η κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση κάτι το απολύτως απαραίτητο σήμερα που πρέπει όλοι να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε να βελτιωθεί. Και βέβαια μην ξεχνάμε και τους πόλους ανένταχτους, μοναχικούς, ηρωικούς αγωνιστές
    Όλα αυτά, εθνικιστική ιδεολογία, εθνικιστική κουλτούρα, κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του εθνικισμού , πρέπει να συνυπάρχουν και να αλληλοσυμπληρώνονται , πρέπει άμεσα ή έμμεσα , εμφανώς ή χωρίς να φαίνεται να αλληλοστηρίζονται και όχι να αλληλοκατηγορούνται . Άλλο το ένα , άλλο το άλλο , άλλο το τρίτο. Τα χρειαζόμαστε όλα , πρέπει να αναπτυχθούν και να προωθηθούν όλα συγχρόνως και πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό θα παίξετε εσείς οι εκδότες εφημερίδων και περιοδικών και οι διαχειριστές των blogs και των ιστοσελίδων του πατριωτικού χώρου . Εσείς μας εκφράζεται , εσείς δημιουργείται , εσείς διαμορφώνεται το κλίμα στον χώρο Βοηθήστε για το δυνάμωμα του χώρου . Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, δεν πρέπει να χαθεί ή ευκαιρία, Για το καλό της πατρίδας . Εάν χάσουμε αυτήν την ευκαιρία δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέποντας τα σχόλια και παρατηρώντας ότι όλοι οι φίλοι, τοποθετούνται στην τελευταία παράγραφό μου, που αφορά το ρόλο του Πατριωτικού κινήματος θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση: Δεν χρειάζεται τόση εσωστρέφεια βρε παιδιά! Όλοι γνωρίζουμε τί συνέβει στον περιβόητο "χώρο" (κατά τη γνώμη μου, απλώς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιος χώρος). Κι επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος θα πώ κάτι τελευταίο. 15 βουλευτές και συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή